Simona Ionescu / Redactor Șef

Giulia și Vlad Huidu au dat vestea. Pleacă în aventura vieții. ”Cât am așteptat să vă spunem”

Giulia și Vlad Huidu au dat vestea. Pleacă în aventura vieții. ”Cât am așteptat să vă spunem”
Familia Papu, alias Giulia Anghelescu și Vlad Huidu nu pot sta locului. Și-au anunțat fanii că vor pleca din nou într-o nouă aventură și sunt extrem de fericiți.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au început să-și facă bagajele. E timp de o nouă aventură, la una dintre cele mai grele emisiuni. Nu au teamă, pentru că împreună au demonstrat că pot dărâma munții.

„Să ne distrăm maxim și să demonstrăm că suntem un cuplu de neoprit!”

Vlad și Giulia pleacă la Power Couple

„Surpriză! Team PĂPU is back și e gata să demonstreze că poate fi #POWER în orice situație!  Plecăăăăm la @powercouple_antena1 cu multe emoții, dar și cu dorința de a ne depăși toate limitele care ne-au mai rămas.

Să ne distrăm maxim și să demonstrăm că suntem un cuplu de neoprit! Ce ziceți? Ne susțineți? P.S. Doamneee, cât am așteptat să vă spunem! Să ne țineți pumnii! Vă iubim!”, a fost mesajul Giuliei pe contul de socializare.

Dani Oțil și Gabriela s-au ascuns în pivniță

Și Dani Oțil și-a făcut bagajele și a plecat spre Malta unde va sta o lună și jumătate. Pentru ultima seară petrecută acasă, acesta și-a luat soția, o pizza și o sticlă de vin bun și s-au ascuns în pivniță.

„Am scăpat cu greu de copil. Acolo ne retragem noi când avem nevoie de puțină liniște. (…) Anul acesta mi-am luat mai puține haine, pentru că e foarte cald. Am doar tricouri, bermude, dar multe încălțări. Chiar dacă lumea crede că noi mai stăm și la plajă, acest lucru, din păcate nu se întâmplă, pentru că nu avem timp. (…)

„Opt din zece probe sunt făcute de mine”

Dani Oțil a plecat la filmări în Malta

Eu nu suport favoritismele nici în curtea școlii. Cred că m-au pus aici în primul rând din cauza asta, dar în limitele regulamentului, ajut concurenții. Opt din zece probe sunt făcute de mine sau, dacă nu le fac eu, le face regizorul”, a spus Dani Oțil într-un interviu pentru Antena 1.

„Am un mic blocaj când mă uit la Asia Express și văd când se mănâncă lucrurile alea ciudate”

Bărbat puternic, care nu are frică de nimic, are și Dani Oțil punctul său slab: îi e foarte greu să mănânce lucruri ciudate.

„Femeia din mine mă ajută să mă motivez în situații critice. Am un mic blocaj când mă uit la Asia Express și văd când se mănâncă lucrurile alea ciudate. Dar am descoperit că dacă am o motivație, mănânc și eu”, a mai spus simpaticul prezentator.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri