Simona Ionescu / Redactor Șef

Gordon Ramsay, implicat într-un accident grav! A fost la un pas de moarte – Imagini înfiorătoare

Gordon Ramsay, implicat într-un accident grav! A fost la un pas de moarte – Imagini înfiorătoare
Gordon Ramsay este un celebru chef britanic, cunoscut pentru personalitatea sa energică și stilul direct. El este proprietarul unui lanț de restaurante premiate cu stele Michelin și a devenit faimos prin emisiuni TV ca „Hell's Kitchen” și „MasterChef”.

Gordon Ramsay era să moară cu câteva zile în urmă! Chef-ul a decis să vorbească despre întâmplarea care se putea sfârși extrem de dramatic și să lanseze un avertisment public. Ramsey și-a expus rănile care sunt pur și simplu îngrozitoare.

Gordon Ramsay este una dintre cele mai influente figuri din lumea gastronomiei (Instagram)

Ramsay este recunoscut pentru excelența culinară și critica sa dură, fiind una dintre cele mai influente figuri din lumea gastronomiei. Fire activă, iubește să iasă în natură și face sport.

Gordon Ramsay a împărtășit, ieri, un avertisment pentru urmăritorii săi după ce a suferit răni grave într-un accident de bicicletă. Având în vedere pățania sa, faptul că a ajuns de urgență la medic și că a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase, celebrul chef a decis să pună în gardă pe toată lumea.

Gordon Ramsay, salvat de echipament

Bucătarul celebru a explicat că era pe bicicletă în Statele Unite când a fost implicat într-un incident cumplit, în urma căruia își putea pierde viața, dacă nu ar fi purtat echipamentul de protecție adecvat. Iar aici se referă în primul rând la casca de protecție. Fără aceasta, accidentul i-ar fi fost fatal. El arată și cât de tare s-a spart casca, dar și cum arată rănile cu care s-a ales.

gordon ramsay, instagram
Aflat în America, în Connecticut, Gordon Ramsay a ieșit, zilele trecute, la o plimbare cu bicicleta (Instagram)

„Săptămâna aceasta am avut un accident foarte grav în timp ce mergeam pe bicicletă în Connecticut”, a explicat el. „Sunt bine și nu am niciun os rupt, nu am suferit răni majore, dar sunt vânăt, arăt ca un cartof mov. Sunt recunoscător tuturor doctorilor, asistentelor și personalului de la Spitalul Lawrence și de la Memorial din New London care au avut grijă de mine și m-au verificat, dar cel mai recunoscător sunt pentru casca mea, care mi-a salvat viața”, a spus Gordon Ramsay.

 

Zilele trecute, Gordon Ramsay s-a ales cu răni groaznice în urma căzăturii cu bicicleta (Instagram)

Celebrul bucătar, implicat în accidente grave

Gordon Ramsay, cunoscutul chef britanic, a avut câteva accidente notabile de-a lungul carierei sale, atât în timpul emisiunilor TV, cât și în afara lor. În 2021, Gordon Ramsay a suferit un accident serios în timp ce schia în Franța. S-a lovit la genunchi și a necesitat o intervenție chirurgicală pentru a-și repara ligamentele afectate. Recuperarea a fost dificilă și l-a ținut departe de activitățile sale obișnuite pentru o perioadă lungă de timp.

În 2019, Ramsay a mai avut un accident de bicicletă în Londra. El a fost aruncat de pe bicicletă de un camion, dar, din fericire, nu a suferit răni grave. Chef-ul a menționat că incidentul a fost destul de sperietor și i-a reamintit importanța purtării echipamentului de siguranță.

Dacă nu purta casca de protecție, care în urma căzăturii s-a spart în două, Gordon Ramsay ar fi putut muri (Instagram)

În 2012, în timpul filmărilor pentru emisiunea sa „Hotel Hell”, Ramsay a fost lovit în cap de o ușă care s-a închis neașteptat. Incidentul a dus la o rană care a necesitat cusături, dar Ramsay a continuat filmările după o scurtă pauză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

În timpul carierei sale, Ramsay a suferit diverse accidentări minore în bucătărie, incluzând tăieturi și arsuri. Acestea sunt comune în rândul bucătarilor profesioniști, dar nu au fost niciodată suficient de grave pentru a-i întrerupe activitatea profesională pe termen lung.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre