Simona Ionescu / Redactor Șef

Halucinantele bătăi încasate de Bianca Drăgușanu, povestite de ea însăși

Halucinantele bătăi încasate de Bianca Drăgușanu, povestite de ea însăși
Bianca Drăgușanu este unul dintre cele mai întâlnite nume din presa de scandal. Blondinei îi place să fie subiectul discuțiilor din online și să apară în titlurile ziarelor. Acum, ea face mărturisiri halucinante despre relația cu fostul soț, în care a fost snopită în bătaie de mai multe ori.

Halucinantele bătăi încasate de Bianca Drăgușanu. Acum, Bianca Drăgușanu a povestit în direct, la televizor, despre ce se întâmplă după ce a publicat fotografiile în care apare desfigurată.

Bianca Drăgușanu trăiește cu o teamă de fostul iubit

Recent, Bianca Drăgușanu a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii în care are numeroase vânătăi pe față. Blondina a mărturisit în cadrul emisiuni Teo Show că se teme de fostul ei iubit. 

„De câteva zile am senzația că sunt șantajată de niște persoane care la un moment dat au făcut parte din viața mea. În momentul de față nu fac nicio acuzație. Sper să nu se întâmple asta, pentru că dacă se întâmplă asta, vor fi pedepsite de lege. Cutia Pandorei s-a deschis cu poza cu mine de când am făcut o blefaroplastie, de acum un an de zile. Poza care nu a fost data cu acordul meu și care a fost făcută fără ca eu sa stiu.

A fost făcută într-un video call. E un screenshot și a fost dată să justifice alte poze ale mele și alte acțiuni. În momentul de față se afla pe rol un dosar de vatamare corporala și agresiune, despre care veți afla mai multe atunci când va începe procesul”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Eu am fost snopită în bătaie timp de doi ani jumate”

Halucinantele bătăi încasate de Bianca Drăgușanu. Blondina a mărturisit că a fost snopită în bătaie timp de doi ani și jumătate. A spus că are fotografii și dovezi, pe care le va duce în instanță, pentru a-l trage la răspundere pe fostul ei partener.

„Poza în care eu am un ochi vânăt nu e din momentul în care am facut blefaroplastie, nu ai cum sa te operezi de patru ori pe an, eu am acte. Operația a fost anul trecut în luna februarie, vindecarea a durat în jur de doua luni de zile. Celelalte poze sunt făcute în decurs de doi ani de zile, cu date și înregistrări care arată proveniența.

Am făcut aceste poze ca să nu se se confunde lucrurile. Circumstanța în care eu am fost operată și circumstanța în care eu am fost snopită în bătaie timp de doi ani jumate. Voi știți de când am venit aici, în emisiune, că veneam foarte machiată și vaă spuneam: nu mă filmați din unghiul ăsta, să nu se vadă semnele.

Există conversații cu amenințări și în care eu sunt șantajată. Nu le pot face publice pentru că este ilegal, dar vor fi prezentate în instanță. Pentru că m-am săturat să fiu terorizată de un om cu care nu mai am nicio legătură”, a mai declarat blondina.

Bianca Drăgușanu, contactată de fostul partener și din arest

Bianca Drăgușanu a povestit că a fost contactată de fostul ei iubit. Blondina a mărturisit că îi este frică de el. Motiv pentru care a decis să dezvăluite lucruri neștiute de nimeni, întâmplate pe tot parcursul relației lor. Se pare că urmează un proces, în care blondina aduce acuzații grave asupra fostului soț.

„El e un om foarte abil, foarte inteligent și are o putere de convingere foarte mare. Și-a creat niște extensii ca să aibă alibi, prin care a încercat să mă contacteze. Și cu el am vorbit, s-au creat niște conferințe făcute de persoane pe care le cunoaștem amândoi, de teama să nu îl înregistrez.

Înainte de ziua lui m-a sunat din arest și ne-am certat ca și cum am fi fost un cuplu. Și atunci de frică, ca să nu poată fi acuzat că mă sună, și-a creat niște extensii. Am avut niște discuții și zilele trecute. Ieri mi-a spus niște lucruri și eu m-am simțit șantajată.

Mi-a spus că are niște filmulețe cu mine pe care probabil o să le dea ca se vadă cine sunt eu și cum am vrut eu să mă arunc de la balcon pentru el și așa mai departe. Eu incercam sa vorbesc, dar nu puteam. Eu l-am înregistrat. El e foarte supărat ca eu am dat pozele alea cu mine după ce am luat bătaie.

Toata lumea întreabă de ce am dat pozele alea acum. Pentru că el a început să mă contacteze și mie mi s-a făcut frică de el. Le-am dat pentru că mie, în momentul acesta, îmi este frică de el”, a recunoscut Bianca Drăgușanu, în direct, la Teo Show. 

Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău chiar s-au despărțit? Claudia Pătrășcanu intervine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre