Simona Ionescu / Redactor Șef

Horațiu Mălăele va lipsi de la Gala Serilor Filmului Românesc. Are COVID-19

Horațiu Mălăele va lipsi de la Gala Serilor Filmului Românesc. Are COVID-19
COVID-19, teribilul virus care face ravagii în toată lumea, l-a afectat și pe marele nostru actor Horațiu Mălăele. Din pricina asta, artistul va lipsi de la Gala Serilor Filmului Românesc.

Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19. Actorul urma să plece peste câteva zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea va fi anulată.

Horațiu Mălăele va lipsi de la Gala Serilor Filmului Românesc. Are COVID-19

Actorul și regizorul Horaţiu Mălăele, 68 de ani, a fost confirmat cu coronavirus. Actorul urma să plece peste 3 zile la Iaşi, unde ar fi fost omagiat, alături de prieteni din cinematografie, în cadrul Galei de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea a fost anulată.

”Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau. Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public”, au transmis organizatorii evenimentului.

”Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, transmit organizatorii.

Actorul Horaţiu Mălăele a fost una dintre persoanele care au crezut de la început în periculozitatea acestui virus și și-a luat toate măsurile de precauție. El a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărăndu-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.


Lucia Hossu-Longin, aproape 300 de episoade din ”Memorialul durerii”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre