Simona Ionescu / Redactor Șef

Hoții au spart casa lui Tom Hanks! Putred de bogat, actorul nu știe ce i s-a furat

Hoții au spart casa lui Tom Hanks! Putred de bogat, actorul nu știe ce i s-a furat
Casa lui Tom Hanks și a soției sale, Rita Wilson, a fost spartă de hoți. Cei doi fac acum inventarul, iar poliția investighează jaful.

Tom Hanks și Rita Wilson sunt căsătoriți din 1988, fiind unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. Cei doi actori dețin mai multe proprietăți pe teritoriul Americii, însă reședința lor principală este conacul din Pacific Palisades, Los Angeles. 

Recent, fix această proprietate a fost spartă de hoți, iar poliția investighează acum incidentul. Conform presei de peste Ocean, hoții au spart geamul în plină zi pentru a intra într-o casă de oaspeți de pe proprietatea cuplului. 

Hoții au intrat în casă în ciuda alarmei declanșate

Incidentul a declanșat o alarmă, conform surselor din poliție, dar asta nu i-a oprit pe hoți să intre.

Jaful ar fi avut loc în timp ce actorii erau plecați din oraș, dar hoții nu au reușit să intre în casa principală. Mai mult, nu este clar ce a fost furat sau dacă a fost furat ceva – pe proprietate existând atât de multe bunuri de valoare încât actorul nu le mai știe locul sau chiar existența.

Astfel, cei doi soți trebuie să facă acum un inventar al obiectelor scumpe pe care le dețin și să le noteze cu „prezent” sau „absent”, iar pe cele din urmă să le transmită, într-un raport, anchetatorilor. 

Proprietatea lui Tom Hanks și a Ritei Wilson din Los Angeles a fost spartă de hoți
Foto: PageSix

Surse din poliție au spus că Tom Hanks și Rita Wilson nu par să fi fost filați, ci au fost pur și simplu următorii într-o serie de jafuri din zonă. Până acum, nimeni nu a fost arestat, iar jaful este în continuare sub investigație.

Proprietatea pe care locuiesc actorii a costat 26 de milioane de dolari 

Nu este clar care dintre proprietățile lui Hanks și Wilson a fost jefuită. Cu toate acestea, reședința principală a cuplului de multă vreme este conacul lor din Pacific Palisades, Los Angeles.

Rita Wilson și Tom Hanks, care s-au căsătorit în aprilie 1988 și împart doi fii, ar fi achiziționat proprietatea de 14.000 de metri pătrați pentru 26 de milioane de dolari în 2010.

Hanks, în vârstă de 68 de ani, și Wilson, în vârstă de 67 de ani, s-au alăturat unei liste lungi de vedete ale căror case din zona LA au fost sparte recent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre