Simona Ionescu / Redactor Șef

Ianis Hagi a ajuns pe banca de rezerve. Cum a dezamăgit pe toată lumea

Ianis Hagi a ajuns pe banca de rezerve. Cum a dezamăgit pe toată lumea
A fost considerat revelația revenirii meciurilor pe gazon, dar rapid a căzut în dizgrație. Și s-au spus vorbe grele despre Ianis Hagi. Ceea ce urmează, îi nemulțumește pe suporteri, dar românul are „spate”.

După ce a debutant fulminant, la mijlocul lui iulie, într-un meci amical la Lyon, unde a marcat ambele două goluri ale victoriei, pentru echipa sa, Rangers, românul a fost elogiat de jurnaliștii scoțieni, dar a fost aplaudat și de presa franceză. Între timp, a început campionatul în Scoția, iar prestația sa lasă de dorit. Fanii sunt extrem de nemulțumiți.

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamăgitor, fără niciun gol și fără nicio pasă decisivă. Analiștii TV din Scoția și chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca românul să fie pus pe tușă și vorbesc că  vicecampioana Scoției și-a luat „țeapă” și că fiul lui Gheorghe Hagi nu are, de fapt, nicio valoare.

Băiatul are însă spatele asigurat. Antrenorul Steven Gerrard are încredere în el și a decis că românul va continua la Rangers.

Cum îl apără Gerrard pe Hagi jr.

Fostul jucător al lui Liverpool i-a luat apărarea românului la conferința de presă premergătoare meciului cu Kilmarnock, de vineri. „Vorbind despre Ianis Hagi, nu a avut cel mai bun meci cu Livingston, asta e sigur. Dar nu pot pune la îndoială atitudinea sau dorința sa. Este un copil care știe când a jucat bine și când nu a făcut-o.


Denisa de la Bambi vrea și ea copil. Cum are grijă de ea iubitul

Surprinzător, ministrul Vela n-a văzut interlopul căutat de FBI!


Ce e mai bun din partea lui încă nu a venit. Împotriva lui Braga și după, a fost cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace, astfel că reacția asupra evoluției sale cu Livingston probabil că reflectă reacția asupra întregii echipe. Suntem la un club unde oamenilor le place să arate cu degetul către anumite persoane”, a declarat Steven Gerrard pentru Herald Sun.

Totuși, englezul a decis ca în acest meci, Ianis să stea pe banca de rezerve.

Ianis Hagi are 21 de ani și este considerat deja unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale, în lume. După ce l-au avut ca sportiv împrumutat, scoțienii de la Glasgow Rangers au activat clauza de 3,5 milioane de euro pentru un transfer al lui Ianis Hagi de la Genk.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre