Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată ce au ajuns să facă în public Vulpița și Viorel

Iată ce au ajuns să facă în public Vulpița și Viorel
Vulpița și Viorel se culturalizează. Trustul care face audiență pe seama lor a început să-i plimbe prin țară. acum sunt adevărate „vedete”, lume îi oprește să își facă poze cu ei. Pe de altă parte vizitează și ei frumoasa Românie și au parte de experiențe la care nici nu visau în satul lor Blăgești.  

Veronica și Viorel au trăit aventura vieții lor, luni, după ce a au ajuns într-un loc unde nu credeau că vor ajunge vreodată. Ei au coborât sub pământ, la 100 de metri, cei doi au mers la salina de la Ocnele Mari unde s-au rugat, în genunchi, în biserica amenajată special sub pământ. Am fi curioși ce au invocat în acel moment de maximă intimitate.

Cei doi soți îndrăgostiți s-au bucurat de o zi cu aerosoli și spun că ar reveni în salină oricând. Pur și simplu nu le-a fost frică de nimic. Mai mult, la plecare, au primit cadouri din partea comercianților, fani fideli ai emisiunii Acces Direct.

Și-au declarat iubire eternă. Penrtru cât timp?

Tot luni, Vulpița și Viorel au ajuns și sub Poarta Sărutului, la Târgu Jiu. După ce în public au apărut imagini care exemplifică viața intimă tumultoasă a femeii, în fața operelor marelui sculptor, cuplul și-a declarat iubire eternă.

Vulpița s-a emoționat tare de tot. „Vreau să fim alături până la moarte!”, i-a spus veronica lui Viorel, și s-au sărutat sub poarta sărutului, ca toți îndrăgostiții. „Așa mă și aștept” i-a răspusn bărbatul.


Exclusiv. Ce a ajuns să facă Andra după super-petrecerea de ziua ei întrece orice imaginație

Paul McCartney și dezvăluirile lui despre așa-zisele orgii ale trupei The Beatles


Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine între cei doi soți. Pe drum, Veronica i-a cântat soțiorului melodii de dragoste, în mașină, ca recompensă pentru surpriza pe care i-a făcut-o acesta.

Luni, moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida, le-a transmis un mesaj emoționant în legătură cu prelungita lor excursie prin țară: „Ce norocoși sunteți! Noi, oamenii de rând, nu ne permitem!”

Sursa foto: Antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre