Simona Ionescu / Redactor Șef

 Iată ce nu știați despre dansul electrizant al lui Wednesdey din cel mai urmărit serial de pe Netflix

 Iată ce nu știați despre dansul electrizant al lui Wednesdey din cel mai urmărit serial de pe Netflix
Scena de dans pe care protagonista și-a coregrafiat-o singură în serialul Netflix Wednesday, a devenit virală și de atunci a devenit un trend TikTok.

Jenna Ortega, 20 de ani, actrița care o interpretează pe Wednesday Addams în adaptarea lui Tim Burton, a declarat că multe dintre mișcările ei au fost un omagiu adus unor personaje precum Wednesday Addams original, interpretată de Lisa Loring precum și lui Siouxsie And The Banshees. Jenna a dezvăluit că „nu este o dansatoare” și că „nu a dormit două zile” în timp ce a inventat secvența de dans excentrică cu iubitul Xavier, pe care a interpretat-o pe melodia Goo Goo Muck, single-ul din 1981 al trupei The Cramps.

Asta pentru că în timpul filmărilor, Burton i-a cerut lui Ortega să vină cu propriile mișcări în două zile, iar Jenna i-a spus lui Jimmy Fallon, în cadrul emisiunii The Tonight Show, că prima Wednesday Addams i-a dat câteva idei. „M-am simțit ca o proastă. Nu sunt o dansatoare. Nu fac nimic din toate astea. Nu am nicio experiență în acest domeniu. Și apoi nu am dormit două zile… I-am adus un omagiu Lisei Loring, prima Wednesday Addams, am făcut un pic din shuffle-ul pe care îl face ea.

Și, bineînțeles, au tăiat de la cameră când am făcut-o. Dar este acolo – știu că este. Am urmărit videoclipuri cu Siouxsie and the Banshees… Am găsit imagini de arhivă cu copii gotici dansând în cluburi în anii ’80… orice mi-a căzut în mână. Și apoi, în ziua respectivă, m-am gândit: În regulă, bine, o voi face”, a povestit tânăra vedetă, scrie Daily Mail.

Dansul, viral pe TikTok, reprodus de toți tinerii în cluburi

Dansul Jennei a devenit viral pe TikTok, dar trebuit știut că nu a fost unul întâmplător, ci că fiecare mișcare a fost gândită cu atenție.

Actrița în vârstă de 20 de ani, a sărit în lumina reflectoarelor cu rolul principal Wednesday Addams din serialul de succes și a vorbit despre experiențele sale de filmare în timpul emisiunii The Tonight Show with Jimmy Fallon. A apărut purtând o rochie neagră transparentă cu guler ascuțit alb și manșete asortate, inspirată din ținutele ei din serial.  O cravată neagră a fost adăugată împreună cu un corset argintiu, cromat, pentru a-i accentua talia subțire.

Serialul Wednesday a ajuns la 752,52 milioane de ore de vizionare de la debutul său din 23 noiembrie și a fost urmărit în aproximativ 115 milioane de gospodării. Singurele două emisiuni clasate peste Wednesday sunt Stranger Things 2 și DAHMER: Monster – The Jeffrey Dahmer Story, în timp ce drama sud-coreeană Squid Game rămâne cel mai popular serial Netflix din toate timpurile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre