Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase bate cu pumnul în masă și amenință cu proces. E furios la culme

Ilie Năstase bate cu pumnul în masă și amenință cu proces. E furios la culme
Relația dintre Ilie Năstase și Ioana nu mai poate fi înțeleasă de nimeni. Când toată lumea crede că cei doi sunt cei mai fericiți, se mai întâmplă câte ceva.

Cu puțin timp în urmă, Ilie Năstase făcea o altă declarație șocantă. Acum, nu mai recunoaște ce a spus.

Ilie Năstase bate cu pumnul în masă și amenință cu proces. E furios la culme

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a dat primele declarații după ce în presă a apărut un articol în care el ar fi spus că soția a plecat de acasă cu două milioane de euro. Afaceristul susține că o perioadă nu a știut unde este jumătatea sa, însă susține că niciodată nu a vorbit de bani. Ilie Năstase de atât de supărat încât spun că cei care au scris așa ceva vor fi dați în judecată și vor plăti cu vârf și îndesat.

„Toți au preluat și niciunul nu m-a întrebat. Îi dau în judecată! Nu știu cine a dat știrea”

„Mi se pare ridicol. Să plece cu două milioane la ea… Cine dă știrile astea? Eu sunt la un tratament la Eforie și m-am uitat și eu și am rămas trăsnit. Eu doar am întrebat-o pe soția mea «unde ești?» și de aici că a plecat cu banii, că a fugit, că a luat nu știu ce… Doamne ferește! (…) Toți au preluat și niciunul nu m-a întrebat. Îi dau în judecată! Nu știu cine a dat știrea. O să mă uit cu avocatul să vedem cine a dat știrea.

Cineva tot bagă strâmbe din astea. Cum să îi dau eu să plece cu două milioane în poșetă la cumpărături? Nu există așa ceva. Trebuie să fii nebun să crezi așa ceva. (…) Eu i-am dat mesaje că eram aici la tratament, la domnul Copos, și am zis că nu știu unde e, spune-mi și mie unde ești, că Florin, fratele tău, nu mi-a spus unde și atât am spus”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena 3 CNN.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre