Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, ieșire nervoasă fără precedent: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

Ilie Năstase, ieșire nervoasă fără precedent: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”
Ilie Năstase a reacționat extrem de violent la adresa autorităților statului, după ce a aflat că și Simona Halep are COVID-19. Fostul lider ATP a spus că a aflat despre faptul că numărul 2 WTP are coronavirus de la soție și că încă nu a vorbit cu jucătoarea despre sănătatea ei.

„Am auzit vestea pentru că a aflat soția, de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum”, a declarat Ilie Năstase despre dubla câștigătoare de Grand Slam, potrivit Prosport. De aici, fostul mare trenisman s-a lansat într-un atac violent la adresa conducătorilor țării pentru modul în care gestionează pandemia de coronavirus.

Năstase le cere românilor să nu meargă la vot

„Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte țări s-a închis totul în afară de școli. Cred că suntem proști rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?

Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franța, unde s-a închis totul și doar copiii merg la școală și învață în continuare…. De ce nu copiem și noi ce fac «proștii» ăia de francezi, de nemți? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsați-i pe cei care se pricep, fraților! Nu mai ieșiți voi în față! Ce facem, ne mai trezim și noi? Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu?

Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri și îi îndemn pe toți românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la pușcărie”, a adăugat Năstase.

Halep a încheiat anul competițional

Simona Halep, 29 de ani, se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an, căci din cauza pandemiei, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate.

Sportiva a anunțat îmbolnăvirea doar pe contul său de Twitter. Pe celelalte rețele sociale unde ține legătura cu fanii – Facebook și Instagram – nu a postat nimic de zile aproape o săptămână.

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Halep pe Twitter.

Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică o va permite, Simona Halep va reveni pe teren abia în luna ianuarie, la Australian Open.

Tortuleț cu biscuiți sărați și cremă de brânză

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre