Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, urări de la distanță pentru Ion Țiriac. Cauza: „ Nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”

Ilie Năstase, urări de la distanță pentru Ion Țiriac. Cauza: „ Nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”
Ilie Năstase nu merge la Madrid ca să-l sărbătorească pe Ion Ţiriac de ziua lui. Are temeri.

Cel mai bun tenismen român al tuturor timpurilor nu va merge mâine la Madrid, ca să-l felicite și să-l sărbătorească pe Ion Țiriac. Nu e vorba de închiderea turneului de tenis, ci de faptul că duminică, 9 mai, Ion Țiriac, prietenul și partenerul lui din teren împlinește 82 de ani.

Cei doi au fost mereu împreună, în ultimii ani, la astfel de sărbători, dar și la turneul de tenis de la Madrid, organizat de Țiriac. De aceea, într-un interviu pentru playsport.ro, Ilie Năstase recunoaşte că nu i-a fost ușor să ia această decizie, dar problemele cauzate de coronavirus au fost decisive. Din această cauză va rămâne acasă, iar urările i le va transmite de la distanță.

Fotoexplicație: Anii 70, pe terenul din „Arenele BNR”. Tachinări ca între prieteni: „Nu știu Năstase, nu recunosc că ai fost băiat de mingi”, a spus Ion Țiriac

„Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

„Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a adăugat Ilie Năstase.

„Nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”

„Într-un fel, am constatat că răbdarea mea s-a epuizat. Nu prea mai am răbdare să mă uit la meciuri, să mă implic în fenomenul sportiv, ca altădată, să călătoresc. Iar pandemia asta, care ne-a adus în faţa unor tribune goale sau, în ultimele zile, aproape goale, nu mă îmbie nici ea la mai multe. Aşa că am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”, a mai spus „Nasty”, care va împlini 75 de ani pe 19 iulie.

„Avem noi doi un amic foarte bun, pe Agop Chirmizyan, care tocmai a împlinit 90 de ani şi care se ţine foarte bine. Asta îmi doresc şi pentru domnul Ion Ţiriac. Să rămână în putere. În rest, cum am mai spus şi altădată, are tot ce-i trebuie! Cât despre cadou, ştie deja ce-l aşteaptă din partea mea. Cu prima ocazie când revine în ţară ne vom reîntâlni în jurul unei mese cu bucate româneşti şi vom petrece aşa cum numai noi ştim!”, a încheiat Ilie Năstase declarația lui pentru presă.

Redacția Rețete și Vedete le urează acestor doi Domni ai tenisului românesc și mondiali „Mulți ani frumoși!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre