Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici a fost părăsită de un bărbat celebru, dar îl respectă pentru decizia luată. A existat un motiv bine întemeiat

Ilinca Vandici a fost părăsită de un bărbat celebru, dar îl respectă pentru decizia luată. A existat un motiv bine întemeiat
Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilinca Vandici și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre lucruri pe care nimeni nu le-a știut.

E mereu elegantă, are vorbele la ea, dar sufletul Ilincăi Vandici  a fost mereu zbuciumat. Care au fost cele mai grele momente ale vieții.

Ilinca Vandici a fost părăsită de un bărbat celebru, dar îl respectă pentru decizia luată. A existat un motiv bine întemeiat

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete din Români. Fiind o femeie foarte frumoasă, ea a fost mereu curtată de bărbați dar, ca la toată lumea, a fost părăsită, dar a și părăsit. Ilinca spune că decizia luată de acesta a fost o palmă grea primită de în acel moment. În timp însă, a înțeles că bărbatul a fost foarte sincer, lucru pe care l-a apreciat. Mai ales că niciodată nu a suportat minciuna și falsitatea.

„Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult”

„Sunt momente, sunt lucruri, sunt oameni de la care îți vine greu să primești un „nu”, indiferent sub ce formă ar veni acesta, indiferent în ce situație din viață, dar este extrem de important să învățăm că acel nu vine cu un anumit scop, ca tu să înțelegi ceva de acolo, ca tu să înveți ceva de acolo, poate să suferi, poate să te bucuri mai târziu. (…)

Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit la un moment dat. A fost un „nu”. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim.”, i-a spus vedeta lui Denise Rifai.

„Prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare”

Ilinca a mai vorbit de faptul că a fost părăsită tot la Kanal D, în emisiunea lui Teo Show. Atunci, ea a specificat că este vorba de Alin Cocoș  „Am părăsit un bărbat celebru, chiar doi bărbați celebri. Care erau celebri sau i-am făcut eu, nici nu mai știu. De fapt, șoc și groază, de unul dintre ei nu eu m-am despărțit, ci el s-a despărțit de mine.

Este vorba despre Alin Cocoș. Și știi ce mi-a spus? «Eu țin foarte mult la tine, tu ești o persoană specială, însă în momentul de față vreau să experimentez mai mult. Și nu vreau să te înșel sau să-mi bat joc de tine. Și atunci, mai bine prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare».

Lucru care s-a întâmplat și pentru care, pe moment, i-am zis ce mi-a venit la gură, însă peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă”, s-a destăinuit atunci vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre