Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici, în suferință. Doctorii nu știu ce are

Ilinca Vandici, în suferință. Doctorii nu știu ce are
Probleme mari pentru Ilinca Vandici. Renumita prezentatoare a fost dusă de urgență la spital. Nimeni nu știe ce se întâmplă.

Frumoasa Ilinca Vandici și-a pus fanii pe jar. Aceasta a ajuns la spital. Ce se întâmplă oare cu vedeta?

Ilinca Vandici, în suferință. Doctorii nu știu ce are

Cu doar câteva ore în urmă, Ilinca Vandici a fost dusă de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Medicii au reușit pentru momente să o stabilizeze, după ce au pus-o pe perfuzii. Vedeta a fost cea care le-a spus fanilor săi de pe Instagram prin ce situație delicată trece, postând imagini din instituția spitalicească, iar aceștia s-au speriat îngrozitor.

Din fericire, a fost doar o criză de stomac și acum este acasă. Urmează însă să facă mai multe investigații pentru a afla care este cauza afecțiunii. ”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a anunțat prezentatoarea în exclusivitate pentru redactia.ro.

Își dorește enorm o mașină

Pe 17 iunie, Ilinca mai prinde un an în buchetul vieții și va împlini 35 de ani. Femeie hotărâtă, ea știe exact ce cadou își dorește. Chiar dacă darul ajunge la valoarea de 100.000 de euro… Cât privește petrecerea, bruneta spune că nu vrea decât ceva intim, cu familia și câțiva prieteni de suflet.

”O mașină nouă. Mai mare. Uite crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită. Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja.

Lăsând gluma la o parte eu am fost mereu super independentă financiar. Sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun. Însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea. Unul dintre ele fiind acesta.

Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui. Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”, a declarat cu ceva timp în urmă Ilinca pentru evz.ro.

Sursă foto:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre