Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini sfâșietoare cu Irinel Columbeanu. Transformat total, își roagă fiica să vină în România. Video

Imagini sfâșietoare cu Irinel Columbeanu. Transformat total, își roagă fiica să vină în România. Video
Invitat recent în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu e de nerecunoscut. Fostul milionar de la Izvorani a apărut transformat total și și-a rugat fiica să vină să-l vadă. El a crescut-o pe Irina singur câțiva ani, după ce Monica a plecat în America să-și facă un rost.

Ultimele imagini cu Irinel Columbeanu la emisiunea lui Cristi Brancu îți rup sufletul. Odinioară unul dintre bogații României, acesta pare doar un bătrân lipsit de speranț, care trăiește pentru fiica sa.

Irinel Columbeanu și-a pierdut definitiv eleganța de odinioară. Acesta a apărut la emisiunea lui Cristi Brancu îmbrăcat cu un sacou de duzină, o cămașă descheiată din care se vedea maioul și o pereche de pantaloni. O imagine dezolantă care le-a stârnit mila chiar și cârcotașilor care-l critică că a primit ce a meritat. Fostul milionar de la Izvorani i-a transmis un mesaj fiicei sale în limba engleză și a rugat-o să vină în România să aibă grijă de el.

Columbeanu nu mai are voie să plece în America

Mesajul tulburător a fost transmis de Columbeanu după ce a primit o veste ce l-a pus la pământ. Pentru că a făcut AVC-uri, nu mai are voie să zboare cu avionul.

Potrivit patronului azilului unde Irinel își duce zilele, Ion Cassian, acesta „își poate pune viața în pericol” dacă ar fi la altitudine. Ar mai fi o soluție pentru a ajunge la fiica sa, să nu meargă cu avionul, dar „face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate”.

Nu poate ajunge la televiziune fără o asistentă medicală

Din nefericire, Irinel Columbeanu va rări și vizitele la televiziune. Pentru că sănătatea îi joacă feste, acesta va trebui să meargă doar însoțit de o asistentă medicală, pentru că în ultima perioadă „starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie”. Fostul milionar de la Izvorani e obligat să asculte de sfaturile lui Ion Cassian, întrucât se află sub „stricta noastră agenție”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre