Simona Ionescu / Redactor Șef

Înainte să moară, fiica lui Elvis, Lisa Marie, a cerut ca înmormântarea ei sa „să nu fie tristă”. Iată cum a fost ceremonia de la Graceland

Înainte să moară, fiica lui Elvis, Lisa Marie, a cerut ca înmormântarea ei sa „să nu fie tristă”. Iată cum a fost ceremonia de la Graceland
Mii de persoane s-au strâns duminică la Graceland să o conducă pe ultimul drum pe Lisa Marie Presley, fiica inegalabilului Elvis.

Fanii, având fotografia Lisei Marie în mână au venit de la cinci dimineața și au format cozi imense în fața Graceland, pentru a-și lua adio de la singurul copil al regelui rock&roll-ului.

Lisa a trecut în lumea drepților pe data de 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani. Ea a suferit un stop cardiac acasă și a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles. Ultima apariție publică a Lisei a fost cu doar două zile înainte de moarte, când a fost alături de Priscilla, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din Beverly Hills.

La slujba de înmormântare, toți au fost impresionați de cuvintele mamei sale, Priscilla Presley, care a considerat-o mereu pe fiica sa un model. “Inima noastră este frântă, Lisa, și cu toții te iubim. Lisa Marie Presley a fost un simbol, un model, un super-erou pentru mulți oameni din întreaga lume”, a spus Priscilla Presley.

Alanis Morissette s-a numărat printre cei care i-au adus un omagiu muzical

Printre cei care au venit să fie alături de ea, printr-un omagiu muzical s-au numărat cântăreții Alanis Morissette, Billy Corgan și Axl Rose. Alanis, câștigătoarea a șapte premii Grammy, îmbrăcată în negru și profund îndurerată, a interpretat piesa “Rest”, din 2021, pe care a scris-o împreună cu Michael Farrell.

La rândul său, Sarah Ferguson, fosta soție a prințului britanic Andrew, prietena de suflet a Lisei Marie Presley a catalogat-o pe Lisa ca fiind o femeie “extraordinară”: “Ați vorbit despre flăcări și cred că este timpul ca noi toți să ne aprindem flăcările interioare pentru a o sărbători pe extraordinara Lisa Marie”.

Ceremonia a fost deschisă cu o melodie interpretată de Elvis

Jason Clark și corul Tennessee Mass Choir au deschis ceremonia, interpretând Amazing Grace, melodia pe care Elvis însuși a cântat-o în 1971. Regizorul Joel Weinshanker a declarat că Lisa-Marie a cerut ca înmormântarea sa “să nu fie tristă”.

După ce s-a aflat că Lisa a trecut la cele veșnice, fanii au alergat într-un suflet să închirieze camere la Graceland și la hotelurile din apropiere. “Nu știu prea multe despre Hollywood, nu pot vorbi despre New York sau despre orice alt oraș în care Lisa ar fi putut petrece timp, dar pot să vă spun că Lisa Marie a fost bijuteria prețioasă a acestui oraș”, a declarat fostul primar al orașului Memphis.

Și-a găsit liniștea alături de fiul său

La Graceland’s Meditation Garden sunt îngropați și alți membri ai familiei, alături de Elvis și Benjamin Keough, fiul Lisei de doar 27 de ani. De altfel, sursele spun că din 2020 de când tânărul a plecat într-o altă lume, Lisa nu și-a mai revenit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre