Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe „iUmor”, sezonul 12. Anul acesta vom avea un jurat surpriză

Începe „iUmor”, sezonul 12. Anul acesta vom avea un jurat surpriză
Fanii emisiunii iUmor pot să răsufle ușurați. Mai sunt doar câteva zile și vă veți întâlni cu Delia, Cheloo și Bendeac.

Show-ul umoristic iUmor sezonul 12 bate la ușă. Anul acesta vine cu multe noutăți.

Începe „iUmor”, sezonul 12. Anul acesta vom avea un jurat surpriză

Vineri 11 februarie, de la ora 20.30 pe Antena 1, toți care așteptau cu sufletul la gură „iUmor”, sunt fericiți. Cei trei jurați, Cheloo, Delia și Mihai Bendeac vă vor încânta, ca de obicei, dar la pupitru va mai veni și un jurat-surpriză. Așa cum ne-am obișnuit, ne vom delecta cu spectacole de stand-up, magie, acrobaţii, teatru sau mimă.

Ce va face noul coleg

Care sunt obligațiile noului coleg al celor trei jurați simpatici? Acesta va trebui să spună săptămână de săptămână cât de amuzanți sunt concurenții. Și mai interesant este că juratul se va schimba de la ediție la ediție. Surprinși nu vor fi doar telespectatorii, ci și Cheloo, Delia și Bendeac, pentru că și ei vor afla identitatea colegului doar în ziua respectivă.

„Sigur va fi o dileală”

”Patru juraţi. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ţinându-te de burtă”, a afirmat Şerban Copoţ într-un comunicat. Ca de fiecare dată, nu va lipsi nici actorul Vlad Drăgulin, care va da viață unui alt personaj mult iubit, ce îi va lua la întrebări pe toți concurenții.

iUmor a debutat în anul 2016 și până în acest moment a reușit să rupă toată audiențele. În acest moment, este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube. Cine va fi norocosul câștigător al emisiunii, va pleca acasă, în final, cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

„Mă interesează oamenii care produc comedie în mod conştient, voluntar”

„Conceptul emisiunii „iUmor” îmi aminteşte de Las Vegas. Show-ul îşi propune să găsească cel mai bun număr de comedie din România, asta putând să însemne orice. Dans comic, numere muzicale cu texte sau abordare în sfera comediei, stand-up, scheciuri interpretate live, imitaţii, numere de magie, pantomimă.

În fond, opţiunile sunt numeroase. (…) Mă interesează oamenii care produc comedie în mod conştient, voluntar. (…) Cred că avem stand-up-eri, actori, performeri de toate genurile. Trebuie doar să-şi facă un pic de curaj”, a spus Mihai Bendeac, la prima ediție a show-ului.

Sursă foto: ziuadeconstanta

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre