Simona Ionescu / Redactor Șef

Inelul de logodnă al Innei este unic. Deliric s-a implicat în totalitate în realizarea bijuteriei

Inelul de logodnă al Innei este unic. Deliric s-a implicat în totalitate în realizarea bijuteriei
După un sfârșit de an greu pentru Inna, cu doar câteva zile înainte de Revelion, Inna a primit cel mai frumos dar: un inel de logodnă.

Pe insula Gozo, într-o atmosferă de vis, Inna și Deliric și-au jurat iubire veșnică. Cântăreaței i-a fost pus pe deget inelul de logodnă și a fost cu atât mai fericită cu cât nu s-a așteptat să aibă parte de așa ceva. Deliric a avut grijă ca inelul să fie cu totul deosebit, pentru că iubita sa merită tot ce e mai frumos și mai bun pe lume. E vorba de o bijuterie care, spun sursele, ar costa peste 100.000 de euro și are un briliant rar pe care rapperul l-a comandat tocmai din Irlanda.

“E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat.

E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a mărturisit Inna pentru Mediaflux. În acest moment, cei doi viitori soți se află într-o binemeritată vacanță în Malta, unde artista a avut un concert fabulos la trecerea dintre ani.

Și-a pierdut bunica

La sfârșitul anului trecut, Inna a avut parte de un moment greu. Și-a pierdut bunica, ființa pe care a iubit-o enorm. Vedeta a postat câteva fotografii cu îngerul din viața ei, iar prietenii spun că a suferit enorm. „RIP… Cea mai tare bunică din lume. Te iubim”, au fost cuvintele artistei.

Fanii au fost alături de vedetă și i-au trimis multe mesaje de încurajare. Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani, iar vedeta are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei. “Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a declarat cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre