Informații noi. Lidia Buble dusă cu mașina Poliției ca să scoată șpaga din bancomat. Ce făcuse artista înainte

Informații noi. Lidia Buble dusă cu mașina Poliției ca să scoată șpaga din bancomat. Ce făcuse artista înainte
Lidia Buble a fost prima persoană audiată în dosarul de corupție în care a fost trimisă în judecată alături de alte trei persoane, între care doi agenți ai Brigăzii de Poliție Rutieră. Vedeta a povestit cum s-au întâmplat faptele, dar și de ce îi era frică să nu fie pusă să sufle în etilotest.

După ce a fost audiată de două ori, scrie Gândul, fosta iubită a lui Răzvan Simion a recunoscut în fața procurorilor DIICOT, că a mituit un echipaj al Brigăzii Poliției Rutiere. Vedeta a recunoscut că băuse. Ea a ajuns acasă  pengru a lua bani și, de acolo, escortată de mașina Poliției, care avea girofarul aprins, până la un bancomat, în condițiile în care artista nu avea bani cash.

Vedeta a povestit că, la 15 ianuarie 2021, a fost oprită, în jurul orelor 03.00, de un echipaj de poliție rutieră, imediat după ce ieșise dintr-o benzinărie situată între străzile Nicolea Caranfil și Căpitan Alexandru Șerbănescu. Aceasta se găsește aproape de casa artistei.

Lidia Buble s-a speriat de etilotest

Cu etilotestul în mână, agentul Marius Miulescu i-a bătut în geam, în timp ce colega acestuia, Elena Reznicsek, a rămas la mașină. Agentul i-a cerut actele, dar și declarația pe propria răspundere, în condițiile în care erau restricții. Pentru că nu avea la ea permisul, dar nici declarația respectivă, agentul de circulație i-ar fi spus că urmează să-i dea o amendă de 3.500 de lei.

Ulterior, omul legii i-a dat de înțeles artistei că se pot înțelege, drept pentru care agenții au urmat-o până în fața blocului. Acolo, vedeta a parcat în garaj, a urcat în apartament și a revenit cu un card bancar pentru a merge la un bancomat să scoată bani. Aceste moment au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Cum a ajuns Lidia Buble în mașina poliției

Conform rechizitoriului, „inculpata Elena Reznicsek a urcat la volan, Buble Lidia s-a urcat pe locul din dreapta față, așa cum se poate observa din înregistrările video, iar Miulescu Marius Constantin a coborât și i-a așteptat în fața blocului, fiind surprinși de camerele de luat vederi. (…)

Inculpata Lidia Buble a fost transportată cu autospeciala poliției pentru a retrage mita de la bancomatul BRD din Piața Charles de Gaulle, de unde a retras suma de 900 lei. Apoi a revenit în autospeciala poliției, inculpata Elena Reznicsek solicitându-i să nu-i predea banii în mână, ci să îi depună în zona cotierei, în suportul de pahare, lucru pe care l-a și făcut”.

Conform procurorilor antimafia, anul trecut, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, Lidia Buble se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, iar în jurul orei  02.32 artista l-a sunat pe Dragoș Ștefan Presură, un bărbat al cărui telefon era supravegheat de procurori. Cu această ocazie mita dată de artistă a fost devoalată, deoarece artista i-a povestit interlocutorului ei ce i s-a întâmplat și i-a cerut părerea cu privire la suma pe care să le-o dea polițiștilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre