Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Băsescu cere ajutor. S-a pierdut motanul fiului ei

Ioana Băsescu cere ajutor. S-a pierdut motanul fiului ei
Ioana Băsescu cere ajutor. Motanul Ioanei Băsescu și partenerul de joacă al lui Radu, băiețelul de șase anișori al ei, s-a pierdut.

Ioana Băsescu cere ajutor. Fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, vrea să găsească pisoiul. ”Motanul era parte din familie deja, de aceea sperăm să ne ajute cineva”, a scris Ioana Băsescu.

Ioana Băsescu cere ajutor. S-a pierdut motanul fiului ei

Iubitorii de animale știu cum este să îți pierzi prietenul cu blăniță. Motanul Ioanei Băsescu și partenerul de joacă al lui Radu, băiețelul ei de șase anișori, s-a pierdut. Ioana Băsescu cere ajutorul celor care l-au văzut pe motanul familiei.

Motanul Ioanei Băsescu și partenerul de joacă al lui Radu, băiețelul de șase anișori al ei, s-a pierdut.

”Era o pisică foarte, foarte blândă, iar pe aici, pe la noi, prin zona Izvorani, trece foarte multă lume, mai ales în perioada weekend-ului. De o săptămână îl căutăm disperați, chiar avem nevoie de ajutor. Sperăm că l-a luat cineva, probabil nu știa că este al altcuiva, dar sperăm din tot sufletul să îl aducă înapoi”, scrie wowbiz.ro.

”Noi, deja, am anunțat toți vecinii din zonă, toți paznicii, dar bănuim că l-a luat careva care pleca spre București. Dar copilul plânge după el, motanul era parte din familie deja, de aceea sperăm să ne ajute cineva. Pentru că nu ar fi dispărut din senin”, a spus Ioana Băsescu.

Motanul Ioanei Băsescu are blana deschisă la culoare, lungă, zona capului și coada fiind mai închise însă. ”Tot ce sper acum este să îl revedem pe motan acasă, știu că toți am fi fericiți până peste poate, iar Radu s-ar mai liniști și el, pentru că erau foarte apropiați”, a spus Ioana Băsescu.


Traian Băsescu, mai vesel de când are nepoți. Poze de colecție

Nepoții familiei Băsescu, așa cum nu i-ați mai văzut. EBA „dă din casă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre