Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase vorbește pentru prima dată despre divorț. Povestește ce i-a făcut Ilie Năstase

Ioana Năstase vorbește pentru prima dată despre divorț. Povestește ce i-a făcut Ilie Năstase
Vestea că Ilie Năstase a fost violent cu soția sa, Ioana, a făcut înconjurul țării. Femeia a cerut ajutorul Poliției, dar nu a vrut să vorbească ”urât” despre soțul ei. Care este adevărul? Ce s-a întâmplat în seara zilei de 8 ianuarie?

Acum o săptămână, pe 8 ianuarie, Ioana Năstase a sunat la 112.

”În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, a comunicat Poliția.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp”, a spus Ioana Năstase.

Ilie Năstase şi-a bătut nevasta?

Cuplul Ioana (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani) au petrecut Revelionul ca doi îndrăgostiţi și au fost surprinși pe stradă când se giugiuleau.

La doar câteva zile distanță, Ioana Năstase a sunat la Poliție, să ceară ajutor.

Totuși, Ioana Năstase nu a vrut să depună plângere. „Doamne Ferește! Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp”, a spus Ioana Năstase.

”Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a declarat Ioana Năstase la Antena 3.

Ce a povestit Ioana Năstase

”Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica (Sfântul Ioan) cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii (n.r. complexul unde locuiesc cei doi). Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea.

Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat.

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru click.ro.

Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit la o mânăstire din Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana.

Atunci, Ilie Năstase şi-a mutat domiciliul în oraşul soţiei, vrând să îi demonstreze că face totul pentru ea.


S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre