Simona Ionescu / Redactor Șef

Ionuț Dolănescu despre scandalul cu Gheorghe Turda: „Poate să-i plesnescă o venă în cap”

Ionuț Dolănescu despre scandalul cu Gheorghe Turda: „Poate să-i plesnescă o venă în cap”
În urma scandalului provocat de discuțiile dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, Ionuț Dolănescu a făcut primele declarații.

Artiștii de muzică populară au rămas fără cuvinte când au auzit ce a putut să facă colegul Gheorghe Turda. Ionuț Dolănescu e dezamăgit de colegii de breaslă.

Ionuț Dolănescu despre scandalul cu Gheorghe Turda: „Poate să-i plesnescă o venă în cap”

După ce Gheorghe Turda a aruncat cu un pahar cu apă în colegul lui, care a ajuns în buza finei lui Ionuț Dolănescu, artistul a făcut primele declarații. Ionuț a încercat, în stilu-i caracteristic, să fie diplomat în exprimare, însă a afirmat că acest gest nu face cinste nimănui. Mai mult, acesta a spus că normal ar fi ca atunci când colegii se întâlnesc între ei să consume băuturi alcoolice ca să se simtă bine, nicidecum să devină agresivi. De asemenea acesta speră ca fina lui să se simtă bine după lovitura primită.

“Cred ca viitoarea mea fină se simte bine, nu am mai vorbit cu ei de atunci”

”Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Noi ne-am retras… Eu când mă întâlnesc cu colegii sau prietenii, beau ca să mă simt bine, nu să devin agresiv. A fost o întâmplare nefericită, regretabilă. Cred ca viitoarea mea fină se simte bine, nu am mai vorbit cu ei de atunci. Oricum, gestul nu face cinste nimănui și nu e frumos.

(…) Îmi pare rău și pentru Constantin Enceanu care îmi este amic. Îmi pare rău și pentru domnul Gheorghe Turda. La vârsta dumnealui n-ar trebui să se enerveze pentru că poate oricând să-i plesnească ceva la cap”, a spus Dolănescu.

„În momentul în care s-a întâmplat, mi-am luat familia și m-am retras”

De asemenea, Ionuț Dolănescu a preferat ca în momentul incidentului să se retragă cu familia. Acesta susține însă că amfitrionii care i-au găzduit, nu meritau să vadă un asemenea spectacol grotesc. “Singurul lucru pe care îl regret în situația asta e că amfitrionii  (…) nu meritau (…) un deznodământ atât de urât. Trebuia să se termine frumos petrecerea. În momentul în care s-a întâmplat, mi-am luat familia și m-am retras.

Nu-mi plac scandalurile cu nimeni și nu-mi place să mă cert. N-am nimic de comentat și nici de împărțit cu nimeni.”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Star Popular. Scandalul dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu a avut loc în Mangalia, pe terasa hotelului unde s-a filmat emisiunea Rămășag pe folclor.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre