Simona Ionescu / Redactor Șef

Ipoteză șoc. Diplomații americanii încearcă să mușamalizeze cazuri la care frații Tate au dovezi? Dezvăluiri de ultimă oră

Ipoteză șoc. Diplomații americanii încearcă să mușamalizeze cazuri la care frații Tate au dovezi? Dezvăluiri de ultimă oră
Sunt în toi perchezițiile în toată țara, unde există centre de videochat legate de rețeaua fraților Tate. După audierile din dosar, DIICOT-ul informează că România e furnizor de prostituate de lux în țări din UE și Emiratele Arabe.

În dosarul în care sunt vizați cei doi au fost făcute percheziții în București, Ilfov și Prahova, dar oamenii legii i-au trecut pragul și lui Vlad Obu, patronal altei firme de videochat, prieten al celor doi frați.

Cu doar câteva zile în urmă, Daria Gușă, fiica lui Cozmin Gușă, a făcut declarații incendiare privind modul în care a fost abordată de frații Tate. De asemenea, ea a afirmat că este posibil ca printre clienții fetelor din rețeaua Tate să se numere diplomați sau chiar militari americani.

Celebrul său tată susține că vorbele tinerei au fost preluate de New York Post, după ce Daria a fost citată și de presa din Marea Britanie. “Este o rețea de proxenetism, dar pe lângă asta, după cum chiar frații Tate au mărturisit, ei își puneau aceste fete să filmeze sexul virtual sau real, obținând materiale de șantaj asupra unor importanți ai zilei, ai perioadei, din România sau mai ales diplomați străini, și a început operațiunea de demantelare”, a spus Cosmin Gușă.

Vizitați în arest de consulul britanic la București

Astăzi, frații Tate au fost vizitați în arest de Consulul Marii Britanii în România și șeful departamentului economic al Ambasadei Marii Britanii. Vizita a durat o oră, iar la final nu s-au dat declarații. Cozmin Gușă nu exclude posibilitatea ca totul să fie un șantaj, iar cei care au coordonat această rețea de prostituție să-i aibă la mână și pe diplomați.

“Am văzut fețele diplomaților britanici, care nu au dat declarații presei, dar s-au dus fuga-fuguța în arest la frații Tate să le dea asistență. Și mie mi se pare că este rost de șantaj.

“Frații Tate strigă <<HELP!>>, <<S.O.S>> de acolo din pușcărie, fac și semnul ăla de ajutor cum l-au făcut ei, că dacă nu, vor spune multe”

Acești cetățeni britanico-americani (nu sunt proprietari, proprietarii sunt mult în spate, puternici, ăia nu ies niciodată la suprafață) care au coordonat această rețea s-ar putea să îi aibă la mână inclusiv pe niscaiva diplomați. Numai că, dacă arestarea lor s-a făcut la insistențele Ambasadei Statelor Unite, cum vine Ambasada Marii Britanii să joace pe invers?

Doar dacă sunt îngrijorați sau doar dacă sunt și alți diplomați, că așa am auzit, că sunt și de la alte ambasade clienți ai rețelei de proxenetism a fraților Tate, atunci, simplu, prin avocat, frații Tate strigă ’HELP!’, ‘S.O.S’ de acolo din pușcărie, fac și semnul ăla de ajutor cum l-au făcut ei, că dacă nu, vor spune multe”, e de părere Gușă.

Tânără de 17 ani vândută prin intermediul fraților Tate pe un milion de dolari

De asemenea, Cozmin Gușă a adus în discuție și o declarație a lui Ciprian Purice, despre cum a fost vândută o tânără pentru un milion de dolari.  “Eu presupun că vor spune multe și au și spus deja și dacă vedem cum se face harta traficului de carne vie, aduceți-vă aminte, Ciprian Purice vă spunea ieri despre o tânără de 17 ani vândută în zona Golfului, prin intermediul fraților Tate se pare, cu un milion de dolari.

Vândută ca să fie luată de nevastă sau damă de consum, cine știe ce o fi pe acolo. Despre asta este scandalul. Nu mai fac alte considerente de ordin moral, ci doar legal, și vă spun: atenție unde o să ducă această rețea extrem de întinsă a fraților Tate pe tot teritoriul României!

De ce? Pentru că ei puteau să obțină vizibilitate și vizibilizare pentru acele dame, că de-aia femeia aia, șefă de penitenciar la Craiova, după ce a fost demisă, s-a dus să trăiască cu frații Tate în casă și să devină vedetă pe OnlyFans.

“Educau tinerii adolescenți cum să fie violenți cu femeile”

Că dacă te puneau ăștia pe platforma lor să te dezbraci în fundul gol, instant nu mai făceai 200 de euro pe zi, făceai 2000 sau 5000 de euro pe zi. Ăsta era secretul. Și-așa e cu celebritatea fraților Tate, care-și arătau mușchii de kickboxeri în mizerie și mai făceau scheme de-alea cu nunchaku și, sigur, educau tinerii adolescenți cum să fie violenți cu femeile, că doar așa și-au făcut notorietatea și își sporeau veniturile. Hai să vedem până unde merg dezvăluirile!”, a afirmat Gușă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre