Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Fodor de la „Chefi la cuțite” a mai dat o lovitură: „Provocările vor fi peste măsură”

Irina Fodor de la „Chefi la cuțite” a mai dat o lovitură: „Provocările vor fi peste măsură”
Irina Fodor de la „Chefi la cuțite” a mai dat o lovitură și a pus mâna pe ceva la care mulți râvneau. Irina Fodor a mărturisit cât este de emoționată.

Soția lui Răzvan Fodor a dat lovitura. Irina Fodor a pus mâna pe un rol la care mulți visau, iar fericirea este nespusă. Irina este noua prezentatoare „Chefi la cuțite”, în locul Ginei Pistol. Rolul l-a preluat de curând, după ce Gina a dat naștere unei fetițe în luna martie. Irina Fodor și Răzvan s-au cunoscut în 2007. Formează un cuplu solid și au împreună o fetiță. 

De curând însă, Irina a primit o altă veste foarte bună, iar reacția ei este peste măsură. Irina este cea care va prezenta sezonul 4 al show-ului „Asia Express”, alături de Oase şi actorul Marius Damian.

Soția lui Răzvan Fodor a dat lovitura. Va prezenta Asia Express în locul Ginei Pistol 

Soția lui Răzvan Fodor a dat lovitura

Irina Fodor urmează să coordoneze concurenții pe „Drumul Împăraților”, în timp ce Oase le va face cunoştinţă cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile şi jocurile din competiţie. Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbeşte despre istoricul locurilor în care se desfăşoară concursul, despre ineditul fiecărei ţări.

Irina a declarat că este emoționată, căci nu se aștepta să i se ofere acest rol. „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuţite” va urma atât de repede un alt proiect.(…) Contextul în care se desfăşoară anul acesta competiţia este unic, aşa că provocările vor fi şi ele pe măsură.”

„Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor şi asta ma face sa astept prima impresie… de poveste”, a declarat Marius Damian. 

Și Oase a mărturisit că are emoții. „Sunt foarte foarte emoţionat că după un an foarte greu pentru mine am şansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit şi sunt fericit că echipa de producţie a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”.

Unde se va filma Asia Express 4. Connect-R și Pepe, printre numele vehiculate de concurenți 

Asia Express sezonul 4 nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Însă anul acesta, concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor” în următoarele ţări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan. Vor mai fi şi alte destinaţii pe ruta concurenţilor, care vor fi anunţate ulterior de către producători.

Lista cu concurenții se pare că este și ea gata, iar în presă se vehiculează deja câteva nume participante. Printre vedetele care ar porni pe „Drumul Împărtaților” s-ar număra Alina Pușcaș, Connect-R, Pepe, Andreea Antonescu, dar și Shift. Fimările la sezonul 4 din Asia Express vor începe în curând, iar telespectatorii se vor bucura de emisiune din toamnă.

Ultimele ore din viața îndrăgitei Ileana Sărăroiu și ultimul cântec

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre