Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina și Răzvan Fodor au trecut printr-o „furtună emoțională”. Ce se întâmplă acum cu familia

Irina și Răzvan Fodor au trecut printr-o „furtună emoțională”. Ce se întâmplă acum cu familia
Irina Fodor le-a explicat cârtocașilor care e motivul dispariției sale o perioadă de pe rețelele de socializare. Nu are legătură cu Răzvan.

O perioadă tensionată a făcut-o pe Irina Fodor să lase rețelele de socializare de o parte și să se ocupe de familie. Dar totul e bine când se termină cu bine.

Irina și Răzvan Fodor au trecut printr-o „furtună emoțională”. Ce se întâmplă acum cu familia

Irina Fodor a lămurit toată povestea legată de dispariția ei o perioadă de pe rețelele de socializare. Soția lui Răzvan Fodor a povestit pe contul său de instagram situația deloc plăcută prin care a trecut cu fetița, cu care a fost internată în spital. Iar acest lucru a constituit pentru ea și Fodor o adevărată „furtună emoțională”.

De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns și cățelușa lor, Luna, a avut nevoi de analize. Acum, toată familia s-a reunit. Răzvan a încheiat cu bine filmările pentru „Splash! Vedete la apă“ s-au încheiat, iar Diana s-a întors și ea din tabără. Așa că familia a plecat într-o binemeritată vacanță, unde să de relaxeze și să uite de toate necazurile.

„Suntem bine și o să tragem vacanța asta în piept cu toată forța”s

„Oficial, vacanțăăă! De la venirea în țară și până acum, nu prea am avut timp să îmi trag sufletul, ca să vă spun drept. Fodorică a fost plecat la Bacău, la @splash.vedetelaapa , iar eu am rămas acasă cu muuulte lucruri pe care le-am pus pe “hold” când am plecat, și cu altele noi care au apărut ca ciupercile după ploaie.

Cu copilul am trecut printr-o internare în spital, o furtună emoțională ce a trebuit gestionată cu delicatețe și prima tabără din viața ei. Cu Luna printr-un set de analize și verificări. O vizită-fulger la Buzău ca să îmi văd bunicile și părinții și să mă asigur că toată lumea e bine, sănătoasă. Și altele, mărunte, dar care cereau rezolvare rapidă.

Fodorică a încheiat proiectul vineri, copilul s-a întors din tabără sâmbătă noapte, iar ieri ne-am urcat în mașină și efectiv am rupt ușa. Suntem toți, suntem bine și o să tragem vacanța asta în piept cu toată forța. Vă pupăm și vă îmbrățișăm”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre