Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu îi este recunoscător lui Mr. Pink. Cine îl va ajuta cu bani să plece în America

Irinel Columbeanu îi este recunoscător lui Mr. Pink. Cine îl va ajuta cu bani să plece în America
Irinel Columbeanu e mai sincer ca niciodată și a mărturisit cum decurge viața lui în acest moment.

De la miliardarul care făcea orice dorea, Irinel Columbeanu a ajuns la mâna altora. Nu e plăcut pentru afacerist, dar nici nu face o dramă din asta.

Irinel Columbeanu îi este recunoscător lui Mr. Pink. Cine îl va ajuta cu bani să plece în America

Într-un interviu pentru Fanatik, Irinel Columbeanu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre relația pe care o are în acest moment atât cu fosta soție, Monica Gabor, cât și cu soțul acesteia, miliardarul chinez și Irinuca. Afaceristului îi e foarte greu fără micuța lui, care acum patru ani s-a mutat în America.

Dar a făcut acest lucru tocmai pentru ca Irina să aibă un viitor minunat. Pe de altă parte, el spune că fiica lui s-a apucat să scrie o carte, pe care dorea să o publice ulterior pe Amazon, lucru cu care el nu a fost de acord.

„A avut ca exemplu ceva scris de Emily Bronte”

”Îi duc lipsa Irinei foarte tare. De aceea i-am și lansat o provocare, apropo de continuarea a ceea ce scriu. Știu că și ea scria o carte, cred că încă o face. Și voia să o publice pe Amazon, chestie la care nu prea ne-am pus de acord. I-am explicat că nu cred că e bine așa. I-am explicat și de ce.

Nu mi-a trimis să văd ce a scris, știu doar că a avut ca exemplu ceva scris de Emily Bronte. Dar nu știu exact care era subiectul la care lucrează. Ultima dată am vorbit acum câteva zile. Fac lucrul acesta foarte devreme dimineața, pentru că este diferența de fus orar”, se destăinuie Irinel Columbeanu, emoționat.

„Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”

Cât privește educația Irinei, Columbeanu a mărturisit că îi este recunoscător lui Mr. Pink, care cheltuie pentru aceasta în jur de 300.000 de euro lunar. De altfel, el va fi cel care îl va ajuta cu bani când va pleca în America să-și vadă copilul. ”Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie.

Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual.

„Mi-ar plăcea să cred că se gândesc cu toții, nu doar eu și Irina”

Nu am stabilit o dată când să merg la Irina în America. Cu toții trebuie să se gândească la chestia asta. Mi-ar plăcea să cred că se gândesc cu toții, nu doar eu și Irina. De fapt, ea mi-a spus când ar prefera, din punctul ei de vedere. Nu aș vrea să o deranjez nici cu școala. Și mi-a zis că ar prefera perioada de vacanță.

La fel cum au făcut-o și în trecut, Monica și Mr. Pink mă vor ajuta cu banii pentru deplasare. Nu am o comunicare cu Monica așa de des cum am cu Irina, pentru că nu vreau să o deranjez”, a mai spus Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre