Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a apărut îmbrăcat așa în public! Fanii sunt îngrijorați

Irinel Columbeanu a apărut îmbrăcat așa în public! Fanii sunt îngrijorați
Irinel Columbeanu e pe drumul cel bun. Face tot ce poate să pară mai tânăr și a început să se îmbrace cu stil. Iată cum a apărut în public.

O fotografie postată pe contul de socializare al lui Irinel Columbeanu a atras atenția fanilor. A apărut îmbrăcat așa cum nu s-ar fi așteptat nimeni.

Vi l-ați fi imaginat pe Irinel Columbeanu cu freza făcută cu gel, cu tricou de bombardier și pantaloni burberry? Se pare că Irinel Columbeanu are nevoie de o schimbare și a început să facă primul pas ca să arate mult mai tânăr. El a postat o fotografie unde apare în tandrețuri cu un fotbalist, iar fanii au rămas cu gura căscată.

Să vrea oare Irinel Columbeanu să demonstreze unei tinere a cărei fotografie apare tot pe contul său de socializare că a rămas același bărbat „fatal”? Nimeni nu știe ce are în gând Columbeanu, dar un lucru e cert: se întâmplă ceva cu fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu are probleme cu memoria

Pe de altă parte însă, la capitolul sănătate, afaceristul nu stă prea bine, el mărturisind recent că are ceva probleme cu memoria și a început să administreze niște medicamente în acest sens.

Irinel Columbeanu, așa cum nu l-ați văzut niciodată

 

De altfel, el a trecut printr-o situație neplăcută și acum doi ani, când a suferit de un AVC, dar și-a revenit foarte bine „Irinel face tratament pentru că are o boală cu care se confruntă multe persoane în România, dar și în întreaga lume. I s-a prescris un tratament pentru ameliorarea pierderilor de memorie. El este foarte curajos și optimist”, a declarat un prieten din anturajul său pentru Cancan.

„Doamna psiholog a venit la mine și mi-a adus niște medicamente”

Irinel Columbeanu a recunoscut că medicamentele i-au fost prescrise de psihologul său și, în afară de acest tratament, mai ia și vitamine. „Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok.”, s-a destăinuit fostul milionar de la Izvorani pentru aceeași publicație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre