Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu l-a făcut praf pe Mr. Pink într-o discuție cu Ion Cristoiu. Relațiile dintre cei doi tați ai Irinucăi sunt tensionate

Irinel Columbeanu l-a făcut praf pe Mr. Pink într-o discuție cu Ion Cristoiu. Relațiile dintre cei doi tați ai Irinucăi sunt tensionate
Tensiuni puternice în marea familie internațională Columbeanu-Pink (n. numele real al lui Mr. Pink fiind, de fapt, Poe Qui Ying Wangsuo). Între cei doi tați ai Irinucări se pare că relațiile s-au răcit. Deși se înțeleseseră să fie apropiați unii de alții, de când fiica lui Irinel și a Monicăi a decis să se stabilească în SUA, cei doi nu au reușit să treacă de unele bariere.

Irinel Columbeanu a stat față în față cu maestrul Ion Cristoiu și i-a oferit un interviu de zile mari. Întrebările reputatului jurnalist au primit răspunsuri interesante de la fostul milionar de la Izvorani și cea mai spumoasă parte a acestui dialog a fost legată de Mr. Pink.

Milionarul chinez căruia Irinuca îi spune „tata”, la fel ca și lui, nu îi mai e la suflet fostului om de afaceri. Dezvăluirea a fost făcută în momentul în care Ion Cristoiu l-a întrebat dacă a cerut acordul Monicăi pentru a dezvălui atât de multe amănunte intime din căsătoria lor, în cele trei volume pe care le-a publicat.

I-a fost teamă să trimită manuscrisurile cărților sale, ca să nu apară în limba chineză înainte de publicarea lor în România

„Monicăi i-am trimis direct cartea, nu i-am trimis manuscrisul”, a răspuns Irinel Columbeanu. Apoi a făcut un comentariu care a uimit: „Cum soțul ei e expert în IT, nu aș fi vrut să-mi apară cartea în limba chineză chiar așa din prima”.

Monica nu a avut nicio obiectie după ce a citit-o”, a mai subliniat el înainte să revină la comentariul dur făcut la adresa lui Mr. Pink. Columbeanu a încercat să îndulcească cele spune: „Am și găsit un traducător din limba română, în limba chineză, pentru că știam de la ea (n. Irinuca) că și ea vrea să scrie o carte.

Eu m-am gândit că poate Irina a moștenit de la mine bruma de talent despre care dumneavoastră spuneți că o am, că există, la scris, și m-am gândit că o să scrie ea un volum 4. Dar nu am găsit înțelegere nici pe partea chinezească, ca să spun așa… Adică nu am constat eu că această inițiativă i-ar fi plăcut ei sau familiei. Și nici pe partea românească în ceea ce privește editura. Nu ar fi fost fericiți să o luam de la capăt cu încă un volum”, a spus Irinel Columbeanu în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Maestrul a vrut să știe despre relația tatălui său cu Nicolae Ceaușescu

Curiozitatea jurnalistului l-a pus pe Irinel Columbeanu în situația de a face dezvăluiri pe subiecte despre care a refuzat până acum să le comenteze. Întrebat de ce nu a povestit în cărițile sale despre legătura tatălui său cu clasa politică a vremii, Columbeanu a spus: „L-am auzit pe tata de câteva ori lăudându-l pe Ceaușescu, că era băiat deștept, țăran, dar prindea repede”. De asemenea, fostul milionar, acum autor de cărți, a spus că întotdeauna a fost scârbit de politică.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre