Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, lăudat de o fostă iubită. Nicio femeie nu spus despre el astfel de lucruri

Irinel Columbeanu, lăudat de o fostă iubită. Nicio femeie nu spus despre el astfel de lucruri
A fost alinarea ei atunci când i-a fost cel mai greu, iar fosta iubită a lui Irinel Columbeanu nu l-a uitat. Femeia spune că astfel de bărbați nu mai există...

Au trăit o poveste de iubire ca-n filme, iar prințesa Brianna Caradja nu poate uita acele momente. În plus, un bărbat ca Irinel Columbeanu se găsește greu.

Prințesa Brianna Caradja l-a considerat pe Irinel Columbeanu persoana care a reușit să-i redea încrederea în viață atunci când i-a fost cel mai greu. Prințesa l-a cunoscut după ce divorțase, iar afaceristul i-a fost nu doar iubit, ci și cel mai bun prieten. Chiar dacă nu mai stă demult în lumina reflectoarelor, prințesa Caradja nu l-a uitat pe Irinel Columbeanu și are doar cuvinte de laudă.

„Mi-a dat un superb trandafir roșu”

Prințesa Caradja l-a văzut întotdeauna pe Irinel ca pe un „adevărat gentleman” care nu contenea să-i facă cele mai frumoase surprize. „De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic”, și-a amintit prințesa.

Brianna Caradgea nu-l poate uita pe Irinel Columbeanu

Un alt moment pe care nu-l va uita a fost când, în avion fiind, un necunoscut i-a oferit un „superb trandafir roșu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Și gesturile romantice ale lui Columbeanu nu s-au oprit aici, motiv pentru care Brianna are un mare regret: „astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România”.

„Irinel și tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca și cum ar fi fost copiii lor”

Povestea de iubire dintre Brianna Caradja și Irinel Columbeanu a fost frumoasă și sinceră, iar ea a fost fascinată de sufletul său cu adevărat extraordinar. De aceea, îi poartă respect și spune că va ține mereu la el. De asemenea, prințesa susține că un om extraordinar a fost și tatăl lui Columbeanu, un bărbat „decent”, care s-a comportat întotdeauna foarte frumos cu copiii. „Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, s-a destăinuit Brianna Caradja.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre