Nunta lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor a avut loc pe 22 iulie 2006, petrecerea fiind găzduită pe domeniul unde se afla vila de la Izvorani a miliardarului. Mai târziu s-a aflat legătura secretă a mirelui cu ghearele de pui și luxoasa nuntă cu Monica. La eveniment au participat câteva sute de invitați celebri. Mirele, căruia atunci afacerile îi mergeau ca unse, nu s-a uitat la bani. A cheltuit 200.000 euro.
Monica a avut o rochie realizată de designerul Ana Dumitru, împodobită cu 800 de cristale Swarovsky și trena de câțiva metri lungime. Mirele, a purtat un costul Yoji Yamamato, alb. După miezul nopții Monica s-a schimbat într-o rochie mov, iar pe un ecran gigantic a fost proiectat un material video făcut de miri, în care Monica îi arata lui Irinel testul de sarcina pozitiv. Direcția 5, Horia Brenciu Band și Dj Project au cântat la nuntă, o alegere care l-a costat pe mire încă 10.000 de euro.
Irinel Columbeanu a adus gheare de pui în meniul nunții cu Monica
Invitații și artiștii s-au delectat cu nu mai puțin de 11 feluri exotice de mâncare. Aceștia, practic nu prea au știut să povestească ce bucate alese au servit la nuntă, așa de sofisticate au fost toate.
Opulența este acum de domeniul trecutului pentru Irinel Columbeanu. Acesta a pierdut vila de la Izvorani, a rămas fără bani în conturi, trăiește într-un azil pe care nici măcar nu poate să și-l plătească.
Nu va uita însă niciodată meniul său preferat, pe care acum nu și-l mai permite, dar pe care l-a inclus și în meniul nunții sale cu Monica Gabor din vara lui 2006. Printre localurile de lux pe care le frecventa milionarul de la Izvorani se regăsea și unul cu specific chinezesc din Paris, extrem de cunoscut. Este lucru știut, în perioada de maxim amor cu cea care i-a devenit mireasă, deseori plecau spontan, cât să ia masa, în localuri scumpe și celebre din lume. Și pe Monica a dus-o în acest restaurant.
Mâncarea preferată a lui Irinel Columbeanu erau ghearele de pui în stil chinezesc, preparat care, după ce l-a descoperit, i-a obsedat de-a dreptul papilele gustative. Lui Irinel Columbeanu îi plăceau așa de mult ghearele preparate după rețetă chinezească, încât ajunsese să își facă o rutină din a zbura la Paris, pentru a le mânca.
Pentru că a vrut în mod obligatoriu să mănânce ghearele la nunta sa, și pentru că nu putea aduce bucătarul din Paris, a decis să îl învețe pe cel care s-a ocupat de meniu, să le prepare. Așadar a zburat în capitala Franței, a mâncat ghearele chinezești, și a luat o porție la pachet. „I-am adus și bucătarului care s-a ocupat de prepararea meniului de la nuntă, am venit cu ele în avion, ca să ia exemplu și să încerce să le facă și cred că a reușit”, a declarat Irinel Columbeanu într-un material video.
Sursa foto: Instagram, Pixabay
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook