Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu nu-și vede fiica nici anul acesta de Sărbători. Se întâmplă lucruri ciudate în viața fostului milionar

Irinel Columbeanu nu-și vede fiica nici anul acesta de Sărbători. Se întâmplă lucruri ciudate în viața fostului milionar
Irinel Columbeanu s-a sucit. Dacă până acum bătea toba că abia așteaptă să-și vadă fiica în America, pe ultima sută de metri a luat o altă decizie.

Nu se știe exact motivul pentru care Irinel Columbeanu a ales să nu mai meargă în țara tuturor posibilităților. Dar, afaceristul spune că a acceptat invitația unui foarte bun prieten, un businessman de succes de a merge în Spania. De altfel, acesta e și personaj în cea de-a treia carte a fostului milionar de la Izvorani.

„Azi noapte am luat decizia de a petrece împreună, și voi pleca pe data de 27 decembrie, când am găsit bilet de avion”

„Voi pleca joia viitoare la Ali, un foarte bun prieten, businessman, Londra-Madrid, care este și personaj în cea de-a treia mea carte „Chintesența”, care m-a invitat pe coasta spaniolă, la Marbella. Azi noapte am luat decizia de a petrece împreună, și voi pleca pe data de 27 decembrie, când am găsit bilet de avion. El m-a sunat, era acolo la Porto Banus, foarte aproape. Între prieteni , când celălalt te cheamă ca să vii, nu mai întrebi de ce și nu eziți.

Nu o mai vizitează pe Irinuca de Sărbători

În America nu mai am când să ajung. De altfel am văzut la TV că sunt mari probleme prin aeroporturi cu zborurile.

La fel a fost și acum 5 ani, în decembrie 2017, m-a chemat la el la Londra, am scris și în volumul 3, al cărții mele. A vrut să nu mă lase singur, tocmai murise tatăl meu pe 15 sept 2016. (…) Mă duc singur. Sunt atâtea fete frumoase acolo”, a mai transmis Irinel Columbeanu, care nu își vede nici anul acesta fiica.

Dacă ar fi ajuns în America, Columbeanu ar fi mers acasă Monica Gabor și Mr. Pink, unde ar fi stat pe toată durata vizitei. Să se fi sucit fosta lui soție, numită pe vremuri și „scopria de la Izvorani”, și să-și fi anulat invitația? Puțini sunt cei care cred că Iri ar fi renunțat la Sărbătorile alături de fiica lui pentru o vacanță cu prietenii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre