Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinuca lui Dragnea se teme groaznic pentru viața iubitului ei

Irinuca lui Dragnea se teme groaznic pentru viața iubitului ei
Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Protecției Copilului Teleorman, ar putea fi mutat într-unul din penitenciarele din Ploiești sau Timișoara, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Iubita lui e îngrozită.

Informația a fost prezentată de Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Aceasta a precizat că fostul președinte al PSD nu va fi reprimit în Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa, după trecerea celor 14 zile de carantină pe care le-a petrecut la Spitalul Penitenciar Jilava, ci va fi încarcerat la Ploiești sau Timișoara.

Ea a afirmat că se teme pentru viața lui Liviu Dragnea și crede că se pune la cale îmbolnăvirea lui prin administrarea unor medicamente care i-ar putea face rău. Declarațiile tinerei, făcute la un post tv, sunt halucinante, arată Evenimentul Zilei.

„Starea lui este bună, mai are o zi de carantină, mâine ar trebui să fie mutat înapoi la Rahova. Dar, se pare că va fi mutat la Ploiești sau la Timișoara. Explicație este că și dacă ar fi în libertate ar trebui să poarte mască timp de 10 zile.

El le-a spus că mutarea la un alt penitenciar doar pentru că afară se poartă mască nu este valabilă. I-au spus să mai facă un test, azi sau mâine, pe care să îl plătească el, iar dacă iese pozitiv să fie mutat la Ploiești sau Timișoara. Este un haos, este ceva făcut pe repede înainte, împotriva lui. Tot el a plătit și testele de până acum”, a arătat Irina Tănase.

Irina Tănase este foarte îngrijorată deoarece a primit mai multe mesaje, în ultimele zile, din partea unor persoane publice în care era sfătuită să urmărească spitalul penitenciar unde urmează să se facă acest transfer sau tratamentul pe care urmează să-l primească.

„Mă îngrijorează foarte tare pentru că am primit mesaje în ultimele zile, de la persoane publice, să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau că se urmărește să i se facă ceva rău. Totul este la ordin. Avocata pregătește să sesizeze ANP, Avocatul Poporului și ne pregătim să depunem plângeri penale pentru că este vorba despre un abuz în serviciu. Noi vrem să iasă de acolo întreg, dacă se poate, viu”, a mai spus Irina Tănase într-o intervenție la Antena 3.

Și avocata lui Dragnea amenință

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a confirmat că urmează să depună mai multe sesizări la Avocatul Poporului, la ANP și la conducerea spitalului în care va solicita ca acesta să fie adus la Rahova. Potrivit spuselor sale, fostului lider PSD i s-a comunicat doar că pe 23 decembrie expiră carantina și că după aceea urmează să fie transferat.

Sursa foto: Instagram

Cum scăpăm de stres? Descărcarea emoțiilor în scrisori

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre