Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Brad Pitt ia lecții de la soția lui George Clooney. Angelina Jolie e o amintire urâtă pentru Amal

Iubita lui Brad Pitt ia lecții de la soția lui George Clooney. Angelina Jolie e o amintire urâtă pentru Amal
Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, se afișează în public cu iubita sa strălucitoare, Ines de Ramon, de 31 de ani. Cei doi și-au făcut „ieșirea” la premiera filmului „Wolfs” de la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, bucuroși să fie în compania prietenilor lor George și Amal Clooney, pe covorul roșu.

Imaginile cu Pitt și de Ramon au fost cele mai urmărite, după seara de ieri. Iubita lui Brad Pitt, care a avut o apariție impecabilă, demnă de un star de cinema, ia lecții de la soția lui George Clooney. Angelina Jolie e o amintire urâtă pentru Amal, dar noua iubită a celui mai bun prieten al soțului ei, e prietenă deja.

Se vede că avocata lui Clooney, recunoscută și apreciată pentru ținutele sale impecabile, i-a fost bună sursă de inspirație lui Ines de Ramon pentru prima ei apariție pe covorul roșu la un eveniment de o asemenea anvergură. Iubita lui Brad Pitt este designer de bijuterii. A divorțat anul acesta de soțul ei de care se separase încă înainte să fie surprinsă prima dată în compania actorului vedetă de la Hollywood, în noiembrie 2022.

George Clooney și Brad Pitt, cei mai buni prieteni

George Clooney și Brad Pitt sunt cei mai buni prieteni de decenii deja. E o mare bucurie că acum au făcut un nou film împreună și că soțiile lor sunt apropiate. Ei au vorbit recent despre prietenia lor specială într-un interviu senzațional publicat în GQ Magazine.

Brad Pitt și George Clooney sunt prieteni foarte apropiați, de decenii. Acum se bucură că partenerele lor s-au conectat și ele (Instagram)

Cu această ocazie, George și Amal Clooney, împreună cu copiii lor, l-au vizitat pe Brad Pitt la Chateau Miraval, domeniul său din Provence. De fapt, ei sunt vecini în Franța, distanța dintre moșii fiind de nici 10 minute cu mașina, după cum a dezvăluit George Clooney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by comingsoon.it (@comingsoon_it)

Partenerele lor s-au conectat și ele. Relația vizibil bună pe care o are Ines de Ramon cu George Clooney și soția sa se vede inclusiv în imaginile de pe covorul roșu, unde au pozat împreună.

Iubita lui Brad Pitt ia lecții de la soția lui George Clooney

A fost o seară de „dublu randez-vous”, deoarece vechiul prieten al lui Brad, George, de 63 de ani, a fost prezent la eveniment împreună cu soția sa, Amal, de 46 de ani, o avocată internațională pentru drepturile omului, care a atras toate privirile într-o rochie galbenă strălucitoare, cu volane frumoase și era combinată cu pantofi cu toc pentru a-i accentua înălțimea.

Ea și-a purtat părul brunet în valuri libere peste umeri și a optat pentru un machiaj tipic glamour, în timp ce a avut gesturi tandre față de soțul ei.  

În același timp, Ines și-a arătat silueta tonifiată într-o rochie albă, pe un umăr, care avea detalii drapate și era combinată cu o geantă de mână cu paiete argintii și cercei statement. O geantă mică, de mână, strălucitoare, a fost vizibilă și ca accesoriu al ținutei lui Amal Clooney.

De Ramon s-a mutat cu Brad Pitt în Los Angeles în februarie, iar de atunci cuplul a devenit din ce în ce mai puternic și mai vizibil. Peste vară au stat în Franța, la Miraval. Aceasta este prima relație serioasă a lui Brad de la divorțul său de Angelina Jolie.

Angelina Jolie e o amintire urâtă pentru Amal Clooney

Amintim că George Clooney s-a căsătorit la o lună după ce Brad Pitt s-a însurat cu Angelina Jolie. Deși erau cei mai buni prieteni de decenii, Pitt și Angelina nu au participat la nunta soților Clooney.  Nimeni nu a știut de ce, atunci, și nici mult timp după. Abia la câteva luni după ce Angelina Jolie a depus cererea de divorț s-a aflat de ce.Surse au susținut că George a fost „foarte rănit” că prietenul său bun nu a oprit-o pe soția sa să vorbească urât despre Amal.

Angelina Jolie nu a agreat-o pe Amal și, așa cum s-a aflat ulterior, nu pierdea nicio ocazie să o bârfească. Pentru că nu o suporta, o vorbea de rău în legătură cu hainele pe care le purta la diverse evenimente și apariții publice, un subiect cu atât mai sensibil cu cât întreaga planetă o aplauda pe avocată pentru alegerile sale inspirate. Atitudinea Angelinei a înstrăinat cuplurile.

Angelina Jolie a reușit să îi înstrăineze pe Brad Pitt și George Clooney, brâfind-o pe Amal ori de câte ori avea ocazia (Instagram)

„A durat ceva timp să-l ierte și să-l accepte pe Brad, pentru că a fost foarte rănit”, a spus un insider despre George Clooney. „Dar înțelege ce a înfruntat Brad fiind căsătorit cu Angie. Ea este dură. Angelina chiar critica aspectul și simțul estetic și de modă al lui Amal. Amal părea să ignore, dar George nu voia să stea pe margine și să-și vadă soția cum este desconsiderată”, notează TheThings.com.

George Clooney îi dau sfaturi prietenului său, în relația cu noua iubită

După divorțul lui Pitt, cei doi prieteni s-au reconectat cu adevărat. Tată de copii mici, Clooney era fericit să primească sfaturi de la prietenul său tată la rându-i, care a trecut prin experiențe similare ani mai devreme.

Brad Pitt și Ines de Ramon sunt împreună de aproape doi ani. Între ei e o diferență de 29 de ani (Instagram)

Apoi rolurile s-au schimbat. Acum un an, presa a relatat Brad Pitt primea „sfaturi romantice” de la George Clooney, în noua sa relație cu Ines de Ramon. „George e fericit că Brad a găsit pe cineva care să-l îngrijească cu adevărat”, a arătat un insider.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre