Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui David Popovici, apariție cu stil la întâlnirea cu Președintele. Nu este prima oară când face asta

Iubita lui David Popovici, apariție cu stil la întâlnirea cu Președintele. Nu este prima oară când face asta
Miercuri, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis i-a decorat pe medaliații români de la Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024. Evenimentul a fost marcat de o gafă în discursul președintelui, dar și de momente deosebite în cadrul ceremoniei.

După ce s-au decernat medaliile de onoare, președintele Iohannis s-a fotografiat cu toți sportivii prezenți. Atunci când a venit rândul dublu medaliatului David Popovici, acesta a solicitat ca iubita sa, Taisia Nițuleasa, să fie alături de el în fotografia oficială cu Președintele României.

Iubita lui David Popovici apare și ea în fotografia oficială cu președintele țării (Facebook)

Lumea a văzut, cu această ocazie, ce apariție cu stil a avut iubita lui David Popovici la întâlnirea cu Președintele. Nu e prima dată când tânăra face asta, iar audiența a fost impresionată.

Iubita lui David Popovici, apariție cu stil

În timp ce înotătorul David Popovici a participat la ceremonie îmbrăcat în echipamentul oficial al competiției de la Paris, Taisia a optat pentru o rochie lungă, deschisă la culoare, și ghete albe. Rochia ei bej, tricotată, cu model pe poale, care îi urma forma corpului, a contrastat cu ținutele sportivilor, oferind, totodată, o lecție de stil.

Taisia, iubita lui David Popovici a mai îmbrăcat rochia bej și în alte ocazii (Facebook)

Nu este prima dată când Taisia iese cu iubitul ei îmbrăcată în această rochie de o eleganță rafinată, potrivită vârstei purtătoarei și statutului. Ea și-a completat ținuta cu o poșetă baguette, în ton cu culoarea ghetelor și a purtat părul liber.

Tatiana, pasiuni interesante

Tânăra nu este prea activă pe rețelele sociale, unde mai degrabă își promovează pasiunea pentru make-up. Studentă la SNSPA, Taisia este un make-up artist care știe ce face, iar creațiile ei pot fi văzute. Deși formează un cuplu cu David Popovici, cei doi apar rareori împreună în public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by taisianituleasa (@taisianituleasa)

Una dintre aparițiile notabile (și rare) ale celor doi a fost când sportivul a câștigat medalia la Campionatul Mondial de Natație.

Taisia, iubita lui David Popovici, își împarte timpul între facultate, dans și activitatea de make-up artist. Ea face parte dintr-o trupă de dans și are un regim intens de antrenament.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariamaximm)

Această nouă etapă din viața ei beneficiază de sprijinul lui David Popovici, care înțelege bine rigorile unui program de antrenament strict și importanța unei alimentații sănătoase. În timpul liber, ea creează machiaje complexe și originale, pe care le postează pe rețelele sociale.De Halloween, ea și-a transformat radical iubitul, prin machiaj.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre