Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Răzvan Simion a postat prima fotografie din casa unde locuiește cu prezentatorul

Iubita lui Răzvan Simion a postat prima fotografie din casa unde locuiește cu prezentatorul
În ultimul an, Răzvan Simion pare mai schimbat ca niciodată. Prezentatorul și-a găsit iubirea în brațele Dalianei Răducan, femeia care i-a readus zâmbetul pe buze. Cei doi locuiesc într-o casă superbă, iar Daliana a postat o fotografie.

Fac o pereche frumoasă, iar Ianca, fiica lui Răzvan Simion pare că se înțelege perfect cu Daliana Răducan. Se pare că de data asta, prezentatorul a găsit ce căuta.

Iubita lui Răzvan Simion a postat prima fotografie din casa unde locuiește cu prezentatorul

Iubita lui Răzvan Simion a postat prima fotografie din livingul casei unde locuiește cu prezentatorul. Fanii au fost extrem de atenți și au constatat că prezentatorul și iubita lui s-au uitat la un show de mare succes în anii 90. Se pare că de față a fost și fiica lui Răzvan, Ianca, despre care se spune că o adoră pe noua parteneră a acestuia.

Ianca nu mai vrea să audă de Lidia Buble

În trecut, spun sursele, Ianca ar fi avut o relație minunată și cu Lidia Buble, fosta parteneră a prezentatorului. De când cei doi nu mai sunt împreună, se pare că și tânăra și-a schimbat comportamentul și nu o mai urmărește pe cântăreață pe Instagram, dându-i unfollow.

Lidia, în schimb, încă e atentă la ce face fiica fostului iubit pe rețelele sociale. Cu ceva timp în urmă, când încă mai era împreună cu Răzvan, Lidia a declarat că are o relație foarte bună cu copiii acestuia, Ianca și Tudor.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei.

Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, povestea Lidia Buble în trecut.

Sursă foto: Instagram, playtech.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre