Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu s-a lecuit. Nu mai împrumută niciodată bani: „Dacă ne raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa…”

Iulia Albu s-a lecuit. Nu mai împrumută niciodată bani: „Dacă ne raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa…”
De când l-a cunoscut pe noul iubit, viața Iuliei Albu s-a schimbat radical și a înțeles cu adevărat pe cine se poate baza.

Iulia Albu e o femeie fericită și împlinită și are lângă ea un bărbat care o merită.

Iulia Albu s-a lecuit. Nu mai împrumută niciodată bani. Cine manageriază finanțele în familie

Într-un interviu pentru Fanatik, Iulia Albu a dat din casă. Vedeta spune că a rămas cu un gust amar după ce a împrumutat bani, care nu i-au mai fost niciodată restituiți. Da, am împrumutat bani în măsura în care mă așteptam oricum să nu îi mai văd. Am împrumutat atât cât să nu mă deranjeze că nu-i mai vedeam. (…)

Nu am luat împrumut niciodată de la oameni din showbiz, nici nu am dat. (…) de multe ori nu suma contează. Nu e ok să tot vorbim de sume în condiţiile în care unii astăzi mor de foame sau sunt la limita subzistenţei. Şi dacă ne mai raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa… astea sunt probleme reale cu care ne confruntăm, a afirmat vedeta.

Iubitul se ocupă de bani, ea îi produce

Iulia a mărturisit că nu e deloc o persoană cheltuitoare, dar e nevoită, datorită meseriei, să facă investiții în imagine. Cel care se ocupă de gestionarea finanțelor este iubitul ei, Mike, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. „Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu.

El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărțim între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu”, s-a destăinuit Iulia Albu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre