Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu și-a pus mâinile în cap. Ce problemă majoră are designerul

Iulia Albu și-a pus mâinile în cap. Ce problemă majoră are designerul
Prințesa războinică Iulia Albu se confruntă cu o situație grea. Aceasta nu știe pe unde să mai scoată cămașa.

E una dintre cele mai elegante femei, dar chiar și Iulia Albu poate să fie nehotărâtă. Ce dilemă are aceasta.

Iulia Albu și-a pus mâinile în cap. Ce problemă majoră are designerul

Cineva să-i sară în ajutor Iuliei Albu care pare disperată. Ce să se fi întâmplat cu vedeta? Nu găsește accesoriul potrivit pentru ținuta de la deschiderea emisiunii Splash. Vedete la apă. Designerul a explicat totul pe pagina de Instagram și a cerut ajutorul fanilor săi. „Nu reușesc sa termin de împachetat nicicum. Plus, nu găsesc unul dintre accesoriile cheie pentru ținuta pe care o voi purta in prima ediție @splash.vedetelaapa. Cine mă ajută?”, a spus Iulia.

A început colaborarea cu Antena 1

După ani buni în care a făcut parte dintre vedetele ProTV-ului, Iulia Albu a schimbat foaia și s-a mutat la Antena 1. Ea face parte dintre jurații emisiunii Splash. Vedete la apă, alături de Jean de la Craiova și Nea Mărin. De asemenea, tot la Antenă Iulia va da sfaturi vestimentare. Iulia le va schimba viața multor persoane începând cu luna septembrie.

„Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici de la Antena Stars. Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a vorbit Iulia Albu, despre noua emisiune.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre