Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur îl place de când era puștoaică. Ce gând are cu acest bărbat. „Într-un cadru mai prietenesc…”

Iulia Vântur îl place de când era puștoaică. Ce gând are cu acest bărbat. „Într-un cadru mai prietenesc…”
Iulia Vântur are o slăbiciune pentru un frumușel și nu se teme să o recunoască. Românca, adorată de indieni, s-a ferit întotdeauna să complimenteze un bărbat, însă în cazul acestuia nu se mai abiține de la nimic.

Deși sufletul îi este frânt pentru că trece printr-un divorț, Ricky Martin a dovedit că este un artist desăvârșit, iar la festivalul Starlite Marbella a făcut un show incendiar. La acest eveniment a fost prezentă și Iulia Vântur, care nu s-a putut abține și și-a unduit trupul bine făcut pe melodiile vedetei.

Sunt puțini cei care știu că Iulia Vântur îl place pe artist încă din adolescență și marea ei dorință este să ajungă să cânte cu el. Dar nu neapărat pe scenă, ci într-un cadru prietenesc. „Viața mi-a oferit anumite șanse și provocări, în același timp, mai presus decât mi-am imaginat.

Dacă ar fi ceva, nu e marele vis, dar mi-ar plăcea foarte tare, pentru că mie îmi place Ricky Martin foarte mult de când eram puștoaică. Și probabil că mi-ar plăcea să cânt cu el, dar nu neapărat pe scenă, unde într-un cadru mai prietenesc”, a spus atunci Iulia Vântur.

Iulia a urmărit show-ul chiar din fața scenei

Iulia Vântur a urmărit show-ul de săptămână trecută din Spania chiar din fața scenei și a fost în extaz. Pentru a le arătat fanilor săi ce înseamnă Ricky Martin pentru ea, vedeta a postat și un video pe contul său de socializare.

„Ce artist! Trebuie să experimentezi singur ca să înțelegi cum m-am simțit urmărind @ricky_martin cântând live. Energia, aura, carisma, vocea, mișcările, bucuria și pasiunea pentru muzică, felul în care se conectează cu publicul este de neegalat.

„Atât de mult încât am fost de două ori să-i văd spectacolul…  A doua zi a fost și mai bun”

Un prieten mi-a spus… este fascinant! Atât de adevărat! A fost una dintre cele mai bune experiențe muzicale! Sunt recunoscătoare și atât de fericită că în sfârșit l-am văzut cântând live! Atât de mult încât am fost de două ori să-i văd spectacolul la @starlitefestival.  A doua zi a fost și mai bun… dacă acel lucru ar fi posibil!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre