Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur își apără iubitul ca o leoaică. A lămurit și problema „chimiei” dintre ei

Iulia Vântur își apără iubitul ca o leoaică. A lămurit și problema „chimiei” dintre ei
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut un invitat de excepție în noua emisiune pe care o prezintă pe Kanal D2. Iulia Vântur, căci ea a fost invitata, a vorbit despre iubitul său Salman Khan, căruia i-a luat apărarea.

Iulia Vântur a fost invitata lui Teo Trandafir la emisiunea de la Kanal D2, dar s-a enervat atunci când celebra prezentatoare a vorbit despre lipsa „chimiei” dintre ea și iubitul Salman Khan.

Iulia Vântur își adoră partenerul și nu suportă ca cineva să spună ceva neplăcut despre el. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir și Ilinca Vandici, vedeta a sărit ca o leoaică în apărarea lui Salman Khan atunci când aceasta a spus că nu ar exista „chimie” între cei doi. Și de ce nu l-a însoțit pe Salman la petrecerea fiului lui Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Iulia spune că relația de iubire de 12 ani cu starul de la Bollywood este la fel de frumoasă și acum, doar că există un motiv pentru care cei doi nu se afișează în public. Și acesta este legat de cultura celor din India. De aceea sunt văzuți rar împreună la evenimente și tot din acest motiv Iulia Vântur nu vorbește prea mult despre povestea ei de dragoste.

„În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”.

„Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”

Iulia Vântur s-a enervat însă când Teo i-a explicat că i-a privit cu „ochiul meu de babă” și părea că fosta vedetă ProTV face „parte din stafful” lui Salman.

Iulia Vântur la Teo Trandafir
Iulia Vântur și-a apărat iubitul ca o leoaică în fața lui Teo Trandafir. Sursă foto: captură video

Iulia a sărit ca arsă și a explicat că s-a maturizat, motiv pentru care „nu trebuie să expunem asta public”. În plus, ea consideră că „relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. (…)

„Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă”

Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect. Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă. (…) Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul”, a fost răspunsul tăios al Iuliei Vântur.

Iulia a confirmat că va merge cu Salman Khan la nunta miliardarului indian

Nu în ultimul rând, Iulia Vântur a punctat și faptul că va merge alături de Salman Khan la nunta din vară a miliardarului indian.

„Bine, mă duc la nunta din iulie. Sper să nu fie de ziua mea, că nu știu exact data. Ce să zic, de fiecare dată când plec din India și vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin la mine în țară?

Am văzut-o pe mama, l-am văzut pe tata! Am avut show în Dubai și am zis că, dacă sunt mai aproape… (…) De vreo șapte ani m-am mutat, cred, cam așa, înainte mai mergeam câteva luni. Vin cam la trei luni”, a mărturisit Iulia când a fost invitată la Măruță în emisiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre