Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur nu vrea căsătorie, dar lucrează intens la un copil. „Eu primesc cu bucurie…”

Iulia Vântur nu vrea căsătorie, dar lucrează intens la un copil. „Eu primesc cu bucurie…”
Sunt ani buni de când Iulia Vântur se iubește cu Salman Khan, însă nici unul nu aduce în discuție problema căsătoriei.

În ultima perioadă au fost tot mai mult zvonuri despre o posibilă despărțire dintre Iulia Vântur și Salman Khan.

Iulia Vântur nu vrea căsătorie, dar lucrează intens la un copil. „Eu primesc cu bucurie…”

Deși cârcotașii au tot adus în discuție problema despărțirii dintre Iulia Vântur și Salman Khan, blonda le dă peste nas celor care vorbesc fără rost și susține că în relația lor nu există probleme. Iulia e o femeie fericită și împlinită pe toate planurile și are planuri mari de viitor, pentru că se gândește tot mai mult la un copil, pe care-l consideră un dar divin.

,,Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani… Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!” a mărturisit Iulia.

Căsătoria nu face parte din planurile Iuliei Vântur

Cât privește căsătoria, din motive pe care doar ei le cunosc, nici Iulia, nici Salman Khan nu vor deocamdată să facă acest pas. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale.

Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim, s-a destăinuit aceasta pentru Viva.

„A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare”

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru Bollywood Hungman, Iulia a povestit că și părinții au tot întrebat-o când se mărită, însă pentru ea fericirea lângă cineva e cel mai important lucru. “Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice.

La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre