Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador are un mesaj dur pentru toate mamele de fete. „Sunteți niște nenorocite…”

Jador are un mesaj dur pentru toate mamele de fete. „Sunteți niște nenorocite…”
Jador a avut o reacție cu totul neașteptată pe contul de socializare.

Ultimele declarații ale lui Jador de pe rețelele de socializare i-a surprins foarte mult pe fanii săi.

Jador are un mesaj dur pentru toate mamele de fete. „Sunteți niște nenorocite…”

Este unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai României și e mereu apreciat indiferent de locuile în care ajunge. Recent, artistul și-a luat prin surprindere prietenii din online atunci când a făcut un comentariu cu totul suprinzător. Jador spune că a ajuns la această concluzie după ce s-a despărțit de iubita sa și a realizat cum se comport femeile cu partenerii lor.

„Femeilor, educați-vă femeile”

„Am văzut un băiat care vorbea despre educația bărbatului și comportamentul nostru cu femeile. Noi, bărbații, suntem educați de mici de către mame, ne zic să nu le batem, să nu ne batem joc, să nu știu ce. Bă, dar n-am auzit niciodată o mamă care să-i spună fetei sale să nu își bată joc de un băiat sau de un bărbat? Sunteți niște nenorocite. Femeilor, educați-vă femeile”,  este mesajul dur transmis de Jador în mediul online!

Ce spune artistul despre fetele din ”Casa Iubirii”

Celebrul cântăreț are o părere și despre fetele din Casa iubirii. Artistul e de acord că sunt frumoase, dar nu îl atrage nici una. „Dori este foarte drăguță. Este unguroaică. Eu am fost îndrăgostit de o fată maghiară. Nu îmi plac unghiile ei. Îmi place părul, e așa sănătos. Larisa este sora ei, nu? Au și tatuajul la fel?! Asta e ceva greșit.

Fetelor, dacă vedeți asta, este greșit. Nu mai aveți nota aia de personalitate individualaă Și totuși Larisa are un tatuaj pe deget, o cruce. Nu îmi plac unghiile la niciuna din ele. Nu sunt foarte machiate, sunt niște fete drăguțe.

Sincer, nu aș putea să spun despre o fată că e urâtă. Iolanda este drăguță. Îmi plac unghiile ei, părul ei mi se pare cel mai frumos de până acum. Toți băieții se uită la unghii și păr. Are și o tentativă de decolteu. Este foarte drăguță, serios. Iolanda are mult mai multe de spus, crede-mă…

Kinda e genul tradițional de moldoveancă. E foarte sensibilă, are părul drăguț, e foarte machiată. Ștefania e un fel de Bianca Comănici. Se vede că e copilă, are ochi frumoși, păr drăguț și se machiază cu bun gust și îmi place și rochița pe care o are. Natalia este nouă. Are sprâncene drăguțe, naturale, păr fain”, a spus Jador.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre