Simona Ionescu / Redactor Șef

Nunta mare în lumea manelelor. Naș va fi Cătălin Moroșanu. „Câți copii vrea Dumnezeu, atâția să ne dea”

Nunta mare în lumea manelelor. Naș va fi Cătălin Moroșanu. „Câți copii vrea Dumnezeu, atâția să ne dea”
Unul dintre cei mai iubiți maneliști ai României, Jador, a dat vestea cea mare: face nuntă cu aleasa inimii sale. S-a aflat și nașul de cununie: Cătălin Moroșanu.

Multe domnișoare au oftat după el, dar doar una i-a furat inima. Jador, unul dintre cei mai în vogă maneliști, a anunțat că face nunta cu cea mai frumoasă femeie din  lume.

Totul a fost o strategie

Cu puțin timp în urmă, Jador făcea mare tam-tam că iubita lui l-a înșelat și amenința că va posta fotografii cu bărbatul care i-a pus coarne.

Manelistul a recunoscut ulterior, într-un interviu pentru Wownews, că totul a fost doar o strategie pentru lansarea noii sale piese. Mai mult, Jador și Oana Ciocan, femeia care i-a furat inima, se pregătesc pentru cel mai frumos eveniment al vieții, nunta.

Jador: „Mă însor cu ea, cred că la anul”

„Adevărul este că noi avem o relație superbă. Oana, te iubesc, te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești viața mea! Te iubesc tare de tot. Mă însor cu ea! Cred că la anul. Am cerut-o deja de soție.

Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea. (…) M-am rugat cu o seară înainte să-mi dea și mie o fată și m-am întâlnit cu ea. A fost genial. A fost foarte emoționant când am cerut-o de soție, mi-a fost rușine”, a mărturisit Jador.

„Eu am și acum emoții când mă duc la socrii”

În familia lui Jador, toată lumea o iubește pe viitoarea sa soție, iar artistul recunoaște că are „și acum emoții când mă duc la socrii”. După nuntă, cântărețul speră să apară cât mai repede și primul copil, care „să semene cu ea, că e frumoasă, să aibă ochii verzi, să fie negru ca mine.

„Câți copii vrea Dumnezeu, atâția să ne dea. Unde mănâncă trei, mănâncă și patru”, a spus Jador în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”. Toate lucrurile sunt puse la punct pentru nuntă și s-a găsit și nașul, nimeni altul decât Cătălin Moroșanu.

„Bem, cădem pe jos, că așa e la moldoveni”

„Din Dominicană mi-a spus că atunci când mă însor, cu oricine m-aș însura, el va fi nașul. Ne înțelegem foarte bine. El va fi nașul de cununie, iar la botez vreau un prieten de-al nostru”, a afirmat vedeta.

Pentru cel mai frumos moment al vieții, Jador nu vrea să audă nici de presă, nici de microfoane. „Bem, cădem pe jos, că așa e la moldoveni. Beau până cad pe jos, mă fac plin de praf, îmi dă mama două palme și după aceea iar. O să dansăm sârba toată noaptea, punem manele”, își dorește artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri