Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși împreună cu copiii, în mijlocul divorțului

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși împreună cu copiii, în mijlocul divorțului
După luni de speculații cu privire la problemele din relația lor, divorțul a fost cerut, în vară. Cântăreața a depus actele chiar în ziua în care aniversau doi ani de la mariajul lor. Niciunul dintre ei nu a comentat public motivele divorțului și nici nu a vorbit despre celălalt în tot acest timp.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși împreună la Hotelul Beverly Hills. Conform jurnaliștilor de peste ocean, au fost văzuți sărutându-se și ținându-se, pentru scurt timp, de mână, în timp ce se reuneau cu copiii lor pentru un brunch. Aceasta este prima lor apariție publică împreună de la depunerea actelor de divorț.

Cei doi, aflați în proces de separare, au fost însoțiți de copiii pe care fiecare îi are din căsătoriile anterioare. Ben Affleck a venit însoțit de copiii săi cu fosta soție, Jennifer Garner, în timp ce Jennifer Lopez era însoțită de gemenii pe care îi are cu Marc Anthony.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit în mijlocul divorțului lor la Hotelul Beverly Hills din Beverly Hills, California, sâmbătă. O sursă a declarat exclusiv pentru Page Six că i-a surprins pe cei doi în ipostaze intime. „Ben și JLo sunt în prezent la Polo Lounge din Hotelul Beverly Hills, ținându-se de mână și sărutându-se. Copiii sunt cu ei, dar la o masă separată.”

Reprezentanții lui Lopez și Affleck nu au răspuns la solicitările de comentarii din partea publicației.

La exact doi ani de la aniversarea mariajului lor, JLo a depus actele de divorț, menționând „diferențe ireconciliabile” în cerere (Instagram)

Cert este că Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au arătat afecțiunea în public în timp ce s-au reunit pentru acest brunch de familie. La un moment dat, cei doi au fost fotografiați având ceea ce părea a fi o conversație intensă într-o mașină parcată în afara clădirii.

JLo nu se dezlipește de inelul de logodnă

Lopez a purtat un top negru cu mâneci lungi și blugi evazați de culoare închisă, cu talie înaltă, care îi puneau în evidență silueta. Ea a completat ținuta cu pantofi cu tocuri înalte și platformă, un model la care apelează ori de câte ori vrea să arate elegant, alungindu-și silueta minionă. Pe de altă parte, Ben Affleck a optat pentru o ținută lejeră: o cămașă albastră cu nasturi și blugi, alături de adidași Nike.

Chiar dacă e în procers de divorț, Jennifer Lopez nu renunță la inelul primit, la logodnă, de la Ben Affleck. îl poartă acum pe degetul mic, însă (Instagram)

Paparazzi care i-au surprins în fotografii au remarcat că artista în vârstă de 55 de ani a purtat, de asemenea, inelul de logodnă pe degetul mic și un inel inscripționat „Jennifer” pe degetul inelar.

Copiii lui Ben Affleck, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, precum și gemenii lui Lopez, Emme și Max, 16 ani, au fost fotografiați intrând în hotel alături de ei. Copiii au o relație foarte apropiată și, așa cum s-a aflat lunile trecute, au „complotat” împreună pentru a salva căsnicia părinților lor.

Ieșirea în familie a fost marcată și de apariția fostei soții a lui Affleck, Jennifer Garner, care a fost văzută părăsind hotelul împreună cu copiii ei după ce aceștia au luat brunchul alături de copiii lui JLo.

Lopez a menționat „diferențe ireconciliabile” drept motiv al despărțirii

Această întâlnire are loc la aproape o lună după ce cântăreața a depus actele de divorț de actorul în vârstă de 52 de ani, moment ales exact în ziua care ar fi fost cea de-a doua aniversare a nunții lor din Georgia. În documentele de divorț, Lopez a menționat „diferențe ireconciliabile” drept motivul despărțirii lor. De asemenea, a indicat ca dată a despărțirii efective ziua de 26 aprilie.

Cântăreața a solicitat, de asemenea, să își schimbe numele de familie din „Affleck” înapoi la „Lopez”. Această solicitare a fost făcută instanței în luna august. Cântăreața a solicitat în mod oficial schimbarea numelui ei legal din „Jennifer Lynn Affleck” în „Jennifer Lynn Lopez”, după ce a preluat numele actorului când s-au căsătorit în iulie 2022.

Cei doi nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, ceea ce ar putea duce la o dispută privind împărțirea averii, inclusiv a vilei lor din Beverly Hills, pe care au scos-o la vânzare pentru 68 de milioane de dolari în iulie. Affleck, despre care se zvonea că a petrecut timp cu Kick Kennedy, s-a mutat de atunci într-o vilă de 20 de milioane de dolari în Pacific Palisades, în timp ce Lopez continuă să caute o nouă locuință.

Sursa foto. Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre