Simona Ionescu / Redactor Șef

Un politician american face publică aventura soției. A fost înșelat cu prietenul familiei și șantajat

Un politician american face publică aventura soției. A fost înșelat cu prietenul familiei și șantajat
Jerry Falwell Jr. a susținut duminică, într-o declarație că soția sa Becki este vinovată de o aventură cu un fost prieten al familiei.

Falwell, unul dintre cei mai influenți lideri creștini de dreapta din Statele Unite, a declarat că cuplul a ales să facă publică aventura, întrucât băiatul îi șantaja de ani de zile în legătură cu păstrarea secretului.

Din prieten în inamic

El și soția sa l-au cunoscut pe individ la Miami și au fost atât de impresionați de el, încât au investit într-o pensiune pentru homosexuali. După aceea, ei spun că a avut o aventură cu soția lui Falwell Jr și de atunci îi șantajează.

S-au împrietenit rapid, aducându-l în vacanțele de familie și chiar investind în căminul său pentru homosexuali, unde fiul lui Falwell lucra în calitate de co-manager.

Totuși, Falwell a declarat că relația a luat o întorsătură urâtă, deoarece Granda a amenințat să dezvăluie secretele familiei. Veștile au ieșit la iveală după ce Universitatea Liberty, pe care tatăl Falwell a fondat-o, a spus vineri că investighează „diverse zvonuri despre Falwell”, în timp ce lucrează pentru a lua o decizie cu privire la reinstituirea lui ca președinte sau la concedierea lui.

Un șir de întâmplări neplăcute pentru Falwell

Falwell se afla în concediu la începutul lunii august, după un șir de incidente jenante. Acesta  a postat ​​pe social media o imagine în care Falwell în care apărea cu pantalonii desfăcuți, băutură în mâini și cu brațul în jurul unei femei.

Falwell susține acum că în toată această serie de incidente, el se lupta cu depresia, ca urmare a amenințărilor pe care Granda le făcea împotriva sa. Totuși, Granda a revenit la declarație, spunându-i examinatorului de la Washington că „adevăratul va ieși la iveală”, negând toate afirmațiile pe care Falwell le-a adus împotriva sa.

„În timp ce ne dedicăm complet libertății, am suferit în liniște și încercam simultan să gestionăm și să facem față acestui comportament tot mai amenințător, care s-a agravat în timp. Am făcut tot posibilul pentru a descoperi respectuos această situație de tip atracție fatală, pentru a ne proteja familia și universitatea. Era ca și cum ai trăi într-un roller coaster”, a spus Falwell în declarație. El susține că nu a petrecut suficient timp cu soția sa, întrucât a iertat-o.

Granda susține că afacerea a început în 2012, când însuși Falwell a dedicat prea mult timp universității după ce a fost numit președinte în urma morții tatălui său în 2007.

Falwell susține că a pierdut 80 de kilograme după ce a aflat despre aventură.

Claudia Schiffer: mamă de 50 de ani și top model de succes în continuare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre