Simona Ionescu / Redactor Șef

John Travolta aduce un omagiu răposatei soții. Videoclipul care a adus lacrimile în ochii fanilor

John Travolta aduce un omagiu răposatei soții. Videoclipul care a adus lacrimile în ochii fanilor
John Travolta își onorează regretata sa soție, Kelly Preston, prin unul dintre lucrurile pe care ea le-a iubit cel mai mult: dansul.

Actorul în vârstă de 66 de ani a postat un videoclip emoționant pe Instagram, în care dansează cu fiica sa Ella, în vârstă de 20 de ani.

„Fiica mea @ella.travolta și eu dansăm în amintirea mamei. Unul dintre lucrurile preferate ale lui Kelly, dansul cu mine”, a scris actorul în descrierea postării.

https://www.instagram.com/p/CELNqn8JgEU/?igshid=8yzzf3c9ip7x

În videoclip, duo-ul tată fiică apare dansând într-un restaurant, în timp ce actorul o învârte de două ori pe Ella.

Moartea lui Kelly Preston

Preston, care a jucat în filme precum „Jerry Maguire” și „Twins”, a murit la vârsta de 57 de ani, după o luptă de doi ani împotriva cancerului la sân. Soțul ei a confirmat trecerea în neființă a acesteia pe Instagram.

„Cu o inimă foarte grea vă informez că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă cu ajutorul iubirii și sprijinului multor oameni. Familia mea și cu mine vom fi pentru totdeauna recunoscători medicilor și asistentelor de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care au ajutat, precum și a numeroșilor prieteni și persoane dragi care ne-au fost alături. Iubirea lui Kelly și viața sa va fi mereu amintită”, a scris Travolta pe Instagram la o zi după moartea ei.

De asemenea, Travolta și-a cerut iertare pentru că iese din lumina reflectoarelor pentru o perioadă, deoarece și-a promis că „alocă ceva timp să fie acolo pentru copiii lui, care și-au pierdut mama”.

Preston s-a născut pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, Hawaii. A studiat actoria la Universitatea din sudul Californiei și a continuat să joace în filme de succes, precum „Twins” din 1988, „Jerry Maguire” din 1996 și „For Love of the Game” din 1999.

Dragostea dintre John Travolta și Kelly Preston

Travolta și Preston s-au cunoscut în timp ce filmau „The Experts” din anul 1989. S-au căsătorit în 1991, în cadrul unei ceremonii romantice la miezul nopții în Paris și au fost împreună de atunci. Ultimul ei rol dintr-un film a reprezentat-o ​​pe Victoria Gotti în 2018, în filmul „Gotti”. Travolta a jucat și el în rolul principal, în rolul lui John Gotti.

Un certificat de deces obținut de Us Weekly arată că Preston a murit în casa familiei Clearwater.

Sufletul lui Preston supraviețuiește prin soțul ei, fiica sa Ella și fiul lor Benjamin. Cei doi au mai avut un fiu care a decedat în 2009, la vârsta de doar 16 ani.

Povestea unei iubiri. Celebra actriță din „Pe aripile vântului”, mireasa unui ziarist de la Paris Match

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre