Juratul de la Chefi la cuțite are o iubită mult mai în vârstă ca el. Nunta lor se amână de ani buni

Juratul de la Chefi la cuțite are o iubită mult mai în vârstă ca el. Nunta lor se amână de ani buni
Noul sezon Chefi la cuțite 2024 a adus în prim plan patru jurați în locul celor trei care au ales să plece la televiziunea concurentă. Toți patru au cariere remarcabile, unul însă e de-a dreptul impresionant până unde a ajuns în meserie, chiar dacă nu a împlinit încă 30 de ani.

În vârstă de 27 de ani, chef Richard, juratul de la Chefi la cuțite 2024, are două femei extrem de importante în viața lui: iubita și fiica lor. Ori de câte ori are ocazia, se laudă cu ele. A făcut-o și recent, oferind fanilor săi posibilitatea să le vadă îndeaproape pe dragele lui. Povestea lui chef Richard Abou Zaki este cu adevărat impresionantă.

„Eu m-am născut la Piatra Neamț. Am început să gătesc de când aveam 8 ani: mama mea muncea la fabrică și eu am rămas acasă. Am crescut cu pasiunea asta de când eram mic, visul meu era să fiu bucătar”, a povestit Richard Abou Zaki, în cadrul unei emisiuni TV. Pe când era balerină în Cipru, mama sa l-a cunoscut pe tatăl lui Richard, un libanez, însă relația lor nu durat prea mult. Cei doi s-au despărțit când copilul avea doar 6 luni.

A debutat în cele mai tari restaurante din lume

Chef Richard și-a făcut  debutul său în gastronomia adevărată în celebrul local Le Gavroche (primul restaurant din Anglia cu 3 stele Michelin). Acest lucru l-a expus la standardele cele mai înalte și l-a pregătit pentru succesul viitor în domeniu.

Chef Richard are o fiică de trei ani împreună cu iubita sa (Instagram)

Lucrând apoi alături de celebrul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana din Modena, clasată de două ori pe primul loc în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume, chef Richard Abou Zaki a avut oportunitatea de a învăța de la unul dintre cei mai buni bucătari.

Decizia de a-și urma visul și de a deschide propriile restaurante în Italia a fost îndrăzneață, dar rezultatele vorbesc de la sine. Ultimul restaurant deschis de tânărul chef a primit o stea Michelin în doar 8 luni de la inaugurare, iar el a obținut titlul de cel mai bun bucătar din Italia.

Femeile din viața lui chef Richard de la Chefi la cuțite

În vârstă de numai 27 de ani, chef Richard Abou Zaki e asociat sau proprietar în 5 localuri din Italia. Tot în Italia și-a întâlnit marea dragoste. Iubita sa, Alessandra Ferrari este cu 13 ani mai mare decât el. Recent Alle, cum o răsfață el, a împlinit 40 de ani, iar mesajul pe care i l-a transmit soțul ei a fost plin de iubire.

Alle Ferrari este iubita lui chef Richard de opt ani de zile. Cei doi au împreumă o fiică, acum în vârstă de trei ani (Instagram)

„Îți mulțumesc, iubire, pentru timpul tău, sfaturi și ajutor în momentele importante. Astăzi este ziua ta care sper să fie specială și de neuitat. Ps: nu-ți fie frică să îmbătrânești pentru că sunt deja destul de tânăr”, a scris chef Richard Abou Zaki pe Instagram, alături de o imagine cu iubita sa, luna trecută.

De ce nu s-au căsătorit

„Suntem împreună de 8 ani, iar Alle lucrează și ea în domeniu, la una dintre cele mai importante școli de bucătărie din Europa. La început, totul a fost un joc, eram prieteni foarte buni, dar lucrurile au evoluat pentru că avem această pasiune comună. Căsătorit nu sunt, n-am găsit încă curajul!”, a spus chef Richard Abou Zaki pentru o revistă.

De Ziua Mamei (sărbătoare celebrată în Marica în fiecare a doua zi de luni din luna mai), chef Richard a distribuit o nouă imagine în care alături de  iubita sa este surprinsă și fiica lor, Carlotta Fiamma. Micuța are doar trei anișori și e toată numai un zâmbet.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre