Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalista Oana Zamfir are probleme mari de sănătate. „Am turat prea mult mașina care nu mai funcționa cum trebuie”

Jurnalista Oana Zamfir are probleme mari de sănătate. „Am turat prea mult mașina care nu mai funcționa cum trebuie”
În ultimele săptămâni, numele jurnalistei Oana Zamfir a fost pe buzele tuturor. De ce nu a mai apărut pe sticlă.

Dispariția jurnalistei Oana Zamfir de la Antena 3 a ridicat numeroase semne de întrebare. Fanii sunt foarte îngrijorați.

Jurnalista Oana Zamfir are probleme mari de sănătate. „Am turat prea mult mașina care nu mai funcționa cum trebuie”

Sunt câteva săptămâni de când Oana Zamfir nu a mai fost prezentă în studiourile Antenei 3 și toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu jurnalista. Din păcate, veștile nu sunt prea bune, pentru că aceasta are probleme cu sănătatea. „Nu sunt pe tușă pentru că mi-aș fi dorit acest lucru. Nu vreau să spun nici foarte mult pentru că nu am terminat investigațiile”, a spus Oana Zamfir, într-o intervenție online la postul de televiziune.

Nu e pentru prima dată sănătatea i-a jucat feste, dar în acest moment Oana nu a spus cu ce afecțiune se confruntă.  „Am o problemă de sănătate mai complicată. Nu m-am priceput la astea ușoare. Nici COVID-19 nu am făcut. Nu am lămurit-o încă. M-a ajutat Dumnezeu să primesc recent rezultate bune. În cursul după-amiezii de astăzi au mai venit câteva și îngrijorătoare.

Așa e viața, am turat foarte mult mașina care nu mai funcționa cum trebuie. O lună și jumătate am făcut emisiuni într-o stare de sănătate foarte proastă”, s-a destăinuit jurnalista.

Va reveni la Antena 3 „atât de curând cât se poate”

Oana Zamfir a transmis mulțumirile sale în primul rând lui Mihai Gâdea, care a ajutat-o mult în această perioadă, dar și fanilor săi. Ea așteaptă acum verdictul medicilor și susține că se va reîntoarce la televiziune „atât de curând cât se poate”.

„Tu știi asta și îți mulțumesc că mi-ai fost alături, Mihai, ca de fiecare dată. Regret că sunt în momentul acesta comentarii extrem de nedrepte la adresa ta. Decizia mea de a apărea în această seară este și pentru a le mulțumi zecilor de oameni care trimit mii de comentarii pe pagina de Facebook. (…)

Nu am vrut să creez niciun fel de dezbatere în jurul stării mele de sănătate, nu știu nici eu unde duc aceste investigații până la urmă. Am trecut de un hop important. Nu am trecut de toate. Am trecut, însă, prin toate stările în această perioadă. Am trecut, m-am ridicat, m-am întâlnit și cu furia, m-am întâlnit și cu spaima.

Am un copil minunat de crescut, dar, ca întotdeauna, Dumnezeu îți dă aceste încercări ca să te întărească și ca întotdeauna, eu am ieșit de mână – ceea ce mi-ai spus tu cândva și n-am să uit niciodată: «Copilule, atunci când tu nu vezi ieșire, Dumnezeu are o mie»”, a încheiat Oana.

Sursă foto: antena 3

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre