Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber dă de înțeles fanilor că își dorește un copil

Justin Bieber dă de înțeles fanilor că își dorește un copil
Justin Bieber se mândrește cu nepoata nou născută iar soția sa, Hailey, postează pe Instagram imagini sexy.

Fotografiile distribuite de Justin Bieber pe contul lui de Instagram au pus fanii pe gânduri. Justin apare într-o serie de imagini cu nepoata sa nou-născută, urmăritorii fiind emoționați. În secțiunea de comentarii au apărut rapid numeroase întrebări despre momentul în care Justin și Hailey vor avea un bebeluș

Justin Bieber vrea un copil cu Hailey

Între timp, Justin Bieber, era de asemenea ocupat să distribuie poze cu el și noua sa nepoată pe Instagram.

„Irisul meu, nepoata mea … Îi iubesc pe @alaiabaldwin și @andrewaronow! Este atât de prețioasă!”

Se pare că imaginile cu micuța au stârnit diferite reacții în online, mai mulți fani întrebând familia Bieber despre momentul în care au de gând să facă un copil.

Fotografiile postate au determinat un răspuns hilar din partea celebrului actor Dwayne „The Rock” Johnson, care a spus: „Această imagine spune destul de mult despre acord. Așteptăm ca tu și Hailey să aveți un copil în 2021”

Hailey Bieber, pozează provocator pe Instagram

Soția lui Justin, modelul în vârstă de 23 de ani, a postat însă pe platforma de socializare o serie de imagini îmbrăcată într-un costum de baie galben strălucitor din două piese asortat cu încălțări sport.

Încălțămintea „Brazilia” Dunk Lows vine de la Nike, un model lansat pentru prima dată în 2001, iar costumul de baie este de la Blue Lagoon. Hailey Bieber a descris fotografia pur și simplu cu un emoticon cu steagul brazilian.

Faimosii prieteni ai supermodelului au comentat rapid făcând referire la celebra Gisele Bündchen, al cărei naționalitate este de braziliancă. Colega ei de breaslă, de asemenea braziliancă, Isabela Grutman, a scris: „Văd acele trăsături braziliene și la tine”.

Actorul Kevin Heart, împiedicat de Tom Hanks să anunțe că are Covid-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre