Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber lansează albumul pregătit în tăcere, de care nu a știut nimeni

Justin Bieber lansează albumul pregătit în tăcere, de care nu a știut nimeni
Justin Bieber lansează, azi, cel de-al şaselea său album de studio. Este o mare surpriză pentru fani. Ei au aflat abia acum că artistul preferat a muncit din greu în ultimul an.

Justin Bieber lansează albumul pregătit în tăcere, de care nu a știut nimeni. Acesta se numește Justice și a fost pregătit de artistul canadian în timpul pandemiei. Albumul devine public la un an  după precedentul LP, Changes (2020), relatează EFE. Acela a marcat reîntoarcerea lui Bieber după patru ani de absenţă de pe scena muzicală.

Cântăreţul în vârstă de 27 de ani a anunţat abia în ultimele săptămâni câteva dintre piesele noului album. Între acestea, Holy, compus alături de Chance The Rapper. Alte cântece, sunt Anyone, Hold on sau Lonely , acesta din urmă cântat împreună cu Blanco.

Justin Bieber lansează albumul pregătit în tăcere

„În aceste vremuri în care planeta noastră suferă atât de mult, omenirea are nevoie de vindecare dar şi de dreptate”, a mărturisit Justin Bieber. El a explicat astfel şi titlul noului său album.

Scopul acestuia, insistă el, „este de a oferi alinare (…) de a conecta oamenii pentru a se simţi mai puţin singuri. Suferinţa, nedreptatea si durerea pot da oamenilor impresia de neputinţa. Muzica este un excelent mijloc sa ne reamintim unii altora ca nu suntem singuri. Muzica poate fi un mijloc de a ne identifica unii pe alţii şi de a ne conecta”.

Justin Bieber lansează albumul pregătit în tăcere

După ce a obținut 3 nominalizări la Grammy pentru albumul Changes, Justin Bieber a câştigat însă duminică seară un premiu Grammy la categoria cea mai bună interpretare a unei piese country pentru un duo / formaţie. Premiul are legătură cu colaborarea cu duetul Dan + Shay la piesa 10.000 Hours. Justin Bieber a câştigat primul său Grammy în 2016, pentru muzică dance, cu piesa Where Are U Now, în colaborare cu Diplo şi Skrillex.

Albumul Justice marchează o nouă etapă din viața lui Bieber. Acesta a depăşit o perioadă dificilă din viaţa sa când a fost nevoit să lupte cu drepresia şi anxietatea. La începutul anului trecut el a dezvăluit că suferă de boala Lyme.

Bolile lui Justin Bieber

„Multă lume se întreabă despre aspectul lui Bieber care este groaznic, dacă consumă metanfetamină etc., nu se ştie însă că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme”, a mărturisit el pe reţelele de socializare. Iar Lyme nu era singura afecțiune.

„afNu este doar asta, sufăr şi de un caz grav de mononucleoză care mi-a afectat pielea, funcţiile cerebrale, energia şi întreaga sănătate (…). Au fost câţiva ani grei pentru mine, dar urmez medicaţia adecvată pentru a trata această boală care deocamdată este incurabilă şi mă voi întoarce mai bine ca oricând”, a mai spus artistul.

După recuperarea sa, Justin Bieber a avut mai multe colaborări muzicale. De Crăciun a oferit în format streaming primul său concert din ultimii trei ani. Bieber este cel mai ascultat artist pe Spotify, cu 63 de milioane de ascultători lunar. Și pe YouTube e urmărit de o comunitate similară, fiind primul și singurul cu peste 61 de milioane de abonați. Aproape de trei ori mai mulți fani are pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Remedii pentru ridurile de expresie de pe frunte. Cum le „îndulcim”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre