Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin și Hailey Bieber au investit 25 milioane de dolari în Beverly Hills. Fotografii în premieră

Justin și Hailey Bieber au investit 25 milioane de dolari în Beverly Hills. Fotografii în premieră
Deși și-au cumpărat actuala reședință din Beverly Hills în urmă cu abia 18 luni, Justin Bieber și soția sa Hailey au simțit nevoia de o îmbunătățire, scoțând din buzunare milioane pentru o casă într-un cartier plin de celebrități.

Amplasată în munții de deasupra orașului Beverly Hills, noua proprietate Bieber se află în ilustrul Beverly Park, comunitatea cunoscută pentru conacele sale enorme și rezidenții celebri. Printre actualii proprietari de case din celebrul cartier se numără Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart și mai mulți membri ai familiei regale saudite.

O bijuterie din anii ‘80

Construită inițial la sfârșitul anilor 80, casa s-a vândut ultima dată în 2015 pentru 16,5 milioane de dolari, conform înregistrărilor proprietății. Dezvoltatorul imobiliar din Dubai, Danny Lubert, a făcut ulterior o remodelare a proprietății care a costat câteva milioane de dolari, cu interioare și finisaje contemporane, înainte de a pune vila la vânzare. 

După mai multe modificări ale prețurilor și o schimbare de agenți imobiliari, Bieber și Baldwin l-au cumpărat la reducere, cu 25,8 milioane de dolari.

Ce dotări uimitoare are proprietatea

Proprietatea include un conac de 11.000 mp cu șapte dormitoare și 10 băi complete, conform listei, plus o serie de facilități de înaltă performanță. Un foaier măreț cu două etaje este dotat cu scânduri din lemn alb-negru, plus o scară curbată elegant.

Există un șemineu negru în camera de zi, plus o cameră de familie care se deschide spre bucătăria care este echipată cu o gamă de aparate din inox. În altă parte, o bibliotecă are rafturi încorporate și uși franceze care se deschid direct către diverse părți ale grădinii.

La etaj, dormitorul principal are propria cameră de zi și pereți din sticlă, din podea până în tavan, care se deschid cu vedere la munții din jur. O cadă în stil spa este echipată cu un candelabru care atârnă deasupra, în timp ce un dressing are spațiu pentru orice fel de îmbrăcăminte de designer.

Alte spații fastuoase includ o sală de sport și un cinematograf izolat fonic, cu scaune învelite în tapițerie din velur albastru cobalt. Afară, există un spațiu pentru distracție, un șemineu în aer liber, o piscină, un gazon de iarbă cu dimensiunile unui teren de fotbal și un teren de tenis de dimensiuni mari.

Cartierul celebrităților

Noua proprietate Bieber este situată în secțiunea „Sud” a Beverly Park, unde unii dintre cei mai apropiați vecini ai cuplului îi includ pe Samuel L. Jackson, Magic Johnson și prințul Alex von Furstenberg, moștenitorul prezumtiv al miliardului în dolari Barry Diller.

Pe lângă reședința sa actuală de 25,8 milioane de dolari din Beverly Hills, Bieber a deținut anterior un conac în stil toscan din Calabasas, achiziționat în 2014 pentru 6,5 milioane de dolari și vândut doi ani mai târziu pentru 7,2 milioane de dolari proprietarului său actual, superstarul TV Khloe Kardashian.

Fiica lui Antonio Banderas pe coperta unei celebre reviste. Ce carieră dorește să urmeze

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre