Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, mai pasională ca niciodată cu prințul William. Nimeni nu s-a așteptat ca ducesa să facă așa ceva

Kate Middleton, mai pasională ca niciodată cu prințul William. Nimeni nu s-a așteptat ca ducesa să facă așa ceva
Kate Middleton și prințul William au participat duminică seara la decernarea premiilor British Academy of Film and Television Arts.

Kate Middleton a fost atât de frumoasă încât a atras toate privirile asupra ei. Iată ce rochie a ales să poarte ducesa.

Un asemenea gest e greu să nu fie trecut cu vederea, iar fotografii au surprins momentul, când nimeni nu s-ar fi așteptat, cu atât mai puțin Kate. Ducesa l-a apucat puțin de partea dorsală pe prințul William, un gest care nu e deloc demn de Casa Regală, au spus mulți fani de-ai cuplului.

Ce rochie a îmbrăcat Kate

Pentru premiile Bafta, Kate Middleton nu și-a făcut o ținută specială, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea. Ducesa a ales să poarte aceeași superbă rochie albă, cu un singur umăr pe care a îmbrăcat-o și în anul 2019, purtând semnătura lui Alexander McQueen. Celebrul designer, al cărui stil minimalist e cunoscut, a schimbat detaliile florale de pe umăr, cu o fundă lungă din sifon.

Dar poate cel mai notabil au fost mănușile ei negre de operă, o tendință uriașă pe podiumurile recente. Rezultatul? Una dintre cele mai incredibile apariții pe care Kate le-a avut până acum pe covorul roșu. De altfel, specialiștii s-au întrebat dacă nu există o legătură între funda lui Kate și fundele gigantice care au împodobit rochiile de la show-urile couture ale lui Giambattista Valli și Valentino de la Paris din acest an.

Cât au costat cerceii purtați de Kate

Nu în ultimul rând, Kate Middleton a optat pentru o pereche de cercei florali în cascadă de la Zara, care au costat doar… 17,99 lire sterline. Premiile BAFTA din acest an a avut loc la Royal Festival Hall din Londra, Marea Britanie. Celebrul actor britanic Richard E. Grant a fost prezentatorul evenimentului.

Favoritul galei a fost un remake nemțesc al unui film clasic ce vorbește despre nenorocirile provocate de război, e vorba de lungmetrajul „All Quiet On The Western Front”. Această peliculă a primit 14 nominalizări și a luat nu mai puțin de șapte premii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre